O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την Προμήθεια και τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων στην αίθουσα δημοπρασιών στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΠΛΗΡ. : Α. ΣΑΝΤΑ, Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ


ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2104821111

Εσωτ.0107,0108


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

05-05-2016


ΑΡ. ΠΡΩΤ.

2325





ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ
www.okaa.gr


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 86/28-04-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι τη Δευτέρα 16-05-2016 και ώρα 12:00π.μ.,να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, τ.κ. 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων στην αίθουσα δημοπρασιών στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά» προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού € 60.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης 45 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 3.690,00€ ).

Τοποθέτηση 10 κλιματιστικών μονάδων διαιρούμενου τύπου inverter απόδοσης περίπου 100.000btu/h έκαστο, σύμφωνα με τα κάτωθι:

 

  1. Περιγραφή και Τεχνικές Προδιαγραφές Εξοπλισμού.

 

Ο ζητούμενος για προμήθεια εξοπλισμός αφορά κλιματιστικά μηχανήματα ψύξης- θέρμανσης με διαιρούμενο σύστημα απευθείας εκτόνωσης και συμπιεστή τύπου DC Twin Rotary μεταβλητών στροφών (inverter), υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, εργαζόμενο με το οικολογικό ψυκτικό μέσο  R- 410 Α και εσωτερικές μονάδες καναλάτες υψηλής στατικής όπως ο πίνακας που ακολουθεί:

 

Απόδοση (Kw)

Ψύξη       

Θέρμανση

min 27,00

min 30,00

παροχή αέρα μεγαλύτερης από 4.000 m3  ανά ώρα της εσωτερικής μονάδας. Βαθμός προστασίας εξωτερικής μονάδας ΙΡ 65.

Ο χειρισμός των μηχανημάτων θα γίνεται ασύρματα και κεντρικά με χρονοδιακόπτη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν επί ποινή αποκλεισμού prospectus με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλιματιστικών μονάδων που προτίθενται να τοποθετήσουν, ώστε να ελεγχθούν οι τεχνικές τους προδιαγραφές.


  1. Τοποθέτηση – Εγκατάσταση Εξοπλισμού.

 

Η τοποθέτηση των εσωτερικών συσκευών θα γίνει σε ειδικές βάσεις γαλβανιζέ διαστάσεων ανάλογα με το βάρος της κάθε συσκευής και ανά δεύτερο φάτνωμα της αίθουσας δημοπρασιών προς την πλευρά της θάλασσας. Τα εξωτερικά μηχανήματα θα τοποθετηθούν στον πρόβολο της αίθουσας δημοπρασιών προς την πλευρά της θάλασσας και σε ανάλογη του βάρους και του όγκου τους γαλβανισμένη βάση, ικανή για την ανάρτηση του μηχανήματος επί εδάφους.

Τα κλιματιστικά μηχανήματα θα παραδοθούν σε πλήρη λειτουργία.

  1. Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός.

 

Η γενική παροχή του πίνακα θα πραγματοποιηθεί από το Γενικό Πίνακα στο ισόγειο του Διοικητηρίου. Το παροχικό καλώδιο θα οδεύει υπογείως εντός υπάρχοντος καναλιού. Ο πίνακας θα τοποθετηθεί στο κλιμακοστάσιο της 2ης πόρτας της αίθουσας δημοπρασιών προς την πλευρά των ψυγείων. Για την κατασκευή του πίνακα και των μονάδων θα απαιτηθεί η προμήθεια και τοποθέτηση των κάτωθι υλικών:

-        Παροχικός πίνακας με πολυεστερικό κέλυφος 15 θέσεων : 1 τεμάχιο

-        Παροχές τριφασικές 3´32 Α : 15 τεμάχια

-        Μονοφασικές παροχές 1´16 Α : 15 τεμάχια

-        Χρονοδιακόπτης + ρελλέ : 1 τεμάχιο

-        Καλώδιο Ν.Υ.Υ 5´6 : 1000 μέτρα

-        Καλώδιο Ν.Υ.Υ 3´2,5 : 1000 μέτρα

-        Γείωση από χαλκό 1´50 mm=20 μέτρα

-        Σχάρα γαλβανισμένη καλωδίων με καπάκι 300´50 : 20 μέτρα

-        Γενικός διακόπτης τηλεχειριζόμενος 3´400 Α : 1 τεμάχιο

Το παροχικό καλώδιο Ν.Υ.Υ. 3Χ95+55cu:130μ καθώς και ο γενικός διακόπτης πίνακα 3Χ250 Α με κυλιόμενο θερμικό: 1 τεμάχιο, θα προσκομισθούν στον Ανάδοχο από την Ιχθυόσκαλα, αλλά ο Ανάδοχος θα αναλάβει την τοποθέτησή τους.     

Οι αποχετεύσεις των εσωτερικών κλιματιστικών μονάδων θα καταλήγουν στον πρόβολο στις πλησιέστερες υδρορροές.

Η διάχυση του αέρα στο χώρο θα πραγματοποιηθεί με την κατασκευή σε κάθε εσωτερική μονάδα ενός πλένουμ μονωμένου με φύλλο φιελοπολτού με στόμιο τοίχου με εσωτερικό damber και κινητά πτερύγια αλουμινίου σχήματος τραπεζίου και διαστάσεων ανάλογων της εξόδου των στομίων της μονάδας. Η περσίδα εξόδου θα είναι διαστάσεων 1,20m Χ 0,3m. Επίσης θα τοποθετηθεί στην είσοδο της εσωτερικής μονάδας περσίδα προστασίας αλουμινίου, διαστάσεων ανάλογων με τον τύπο της μονάδας με σίτα προστασίας και κεκλιμένα πτερύγια μονής κατεύθυνσης.

Ο υποψήφιος ανάδοχος πριν την υποβολή της προσφοράς θα πρέπει να επισκεφθεί την Ιχθυόσκαλα Πειραιά προκειμένου να διαμορφώσει ακριβή άποψη για τις τελικές θέσεις τοποθέτησης των υπό προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων.

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ





   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

- κ. Πρόεδρο

- κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

- Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

- Τμήμα Προμηθειών  

- Υποκατάστημα Ιχθ/λας Πειραιά