O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την Προμήθεια και εγκατάσταση εκατόν είκοσι πέντε (125) τεμαχίων φωτιστικών τύπου High Bay (καμπάνα), κυκλικών διατομών, τεχνολογίας led, για τον χώρο δημοπρασίας της Ιχθυόσκαλας Πειραιά

                                                                          ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ & ΣΤΟ WWW.OKAA.GR

 


ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

210-4821 111

Ημερομηνία

06-05-2016  

Αρ. Πρωτοκ.

2371

ΠΛΗΡΟΦ: Χ. ΝΙΑΤΣΗ

                   

Εσωτ. 0130


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

            Εν συνεχεία της υπ’ αριθ. 85/28-4-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., σας καλούμε μέχρι την Τετάρτη 18-05-2016 και ώρα 13:00 μ.μ., να καταθέσετε στα γραφεία του Οργανισμού (γραφείο Πρωτοκόλλου), Κέννεντυ 1 & Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη – Αθήνα, Τ.Κ. 182 33, κλειστό φάκελο που θα περιέχει έγγραφη οικονομική προσφορά για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εκατόν είκοσι πέντε (125) τεμαχίων φωτιστικών τύπου High Bay (καμπάνα), κυκλικών διατομών, τεχνολογίας led, για τον χώρο δημοπρασίας της Ιχθυόσκαλας Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού έως του ποσού των πενήντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (€ 58.000,00) πλέον Φ.Π.Α. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου θα είναι τριάντα (30) ημέρες, περίπου.

 

Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν από αρμόδια για το σκοπό αυτό Επιτροπή, με κριτήριο ανάθεσης την Οικονομικότερη Προσφορά.

Οι τεχνικές προδιαγραφές των φωτιστικών σωμάτων και τα αναγκαία πιστοποιητικά των υποψήφιων αναδόχων είναι τα παρακάτω :

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Φωτιστικών :

           

Τα φωτιστικά θα είναι High Bay (καμπάνες) :

 

  • Θα είναι αναρτώμενου τύπου, κυκλικής διατομής.
  • Θα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μπορούν να αναρτηθούν στα φατνώματα της οροφής.
  • Θα είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε χώρο όπου γίνεται έκθεση αλιευμάτων και θα παρέχουν τον απαιτούμενο από την κείμενη νομοθεσία περί υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας φωτισμό για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος εργασίας, και θα εναρμονίζονται σχετικά με θέματα προστασίας περιβάλλοντος σε σχέση με τα χρησιμοποιούμενα υλικά (ΕΝ 62471-2008).
  • Τα φωτιστικά θα φέρουν κυματοδηγό 90ο, για ενιαίο χωρίς σκιάσεις φωτισμό.
  • Θα έχουν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό LED driver, με αυτόματα αναστρέψιμη προστασία από υπερθέρμανση και υπερφόρτωση καθώς και προστασία απουσίας φορτίου. Οι τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή του τροφοδοτικού να επισυνάπτονται στην τεχνική προσφορά.
  • Τα φωτιστικά σώματα θα συνοδεύονται από εγγύηση διατήρησης φωτεινότητας τουλάχιστον κατά LM80. Να επισυνάπτεται το αντίστοιχο test report του κατασκευαστή της φωτεινής πηγής.
  • Η χρωματική απόχρωση του εκπεμπόμενου φωτισμού θα πρέπει να είναι ουδέτερο λευκό με τιμή περίπου 4000K και με CRI>/70
  • Ο βαθμός μόνωσης του φωτιστικού σώματος θα πρέπει να είναι IP54. Να επισυνάπτεται το test report του κατασκευαστή.
  • Τα φωτιστικά σώματα θα πρέπει να είναι κλάσης Ι και να διαθέτουν καλωδίωση γείωσης.
  • Η εγγύηση των φωτιστικών σωμάτων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 χρόνια με δυνατότητα παροχής ανταλλακτικών σε βάθος 5ετίας.
  • Τα τροφοδοτικά θα δύναται να αντικατασταθούν με  τη χρήση απλών εργαλείων.
  • Τα φωτιστικά θα διαθέτουν πολικό διάγραμμα κατανομής της φωτεινής έντασης και θα συνοδεύονται από αρχείο IES file του κατασκευαστή.
  • Θα έχουν απόδοση >90lm/W
  • CosΦ> 0,9
  • LIFE SPAN 50.000hours

 

Πιστοποιητικά Έγγραφα Φωτιστικών :

 

  • Tα φωτιστικά θα συνοδεύονται με δήλωση συμμόρφωσης CE, για το συγκεκριμένο τύπο κατασκευής.
  • Τα φωτιστικά θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακόλουθες Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τα αντίστοιχα εναρμονισμένα με αυτές σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας :

 

2006/95/EK

Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 12ης Δεκεμβρίου 2006 για την εναρμόνιση των νομοθεσιών των κρατών μελών που αναφέρονται σε ηλεκτρολογικό υλικό προοριζόμενο να χρησιμοποιηθεί εντός ορισμένου εύρους τάσης (LVD)

2004/108/ΕΚ

Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 15ης Δεκεμβρίου 2004 για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC)

2011/65/ΕΚ

Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2011 σχετικά με τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών στα είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS)

 

 

Φωτιστικά σώματα - Μέρος 1:Γενικές απαιτήσεις και δοκιμές

ΕΝ 60598-2-1:1989

 

ΕΝ 62471:2008

Φωτοβιολογική ασφάλεια λαμπτήρων και συστήματα λαμπτήρων

ΕΝ 55015:2013

Όρια και μέθοδοι μετρήσεων χαρακτηριστικών ραδιοδιαταραχών ηλεκτρικών συσκευών φωτισμού και παρόμοιων συσκευών

ΕΝ 61000-3-2:2006 +Α1:2009+Α2:2009

Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) - Μέρος 3 -Τμήμα 2: Όρια - Όρια εκπομπών αρμονικού ρεύματος (ρεύμα εισόδου συσκευής μέχρι και 16Α ανά φάση)

ΕΝ 61000-3-3:2013

Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) -Μέρος 3 -Τμήμα 3: Όρια - Περιορισμός μεταβολών τάσης, διακυμάνσεων τάσης και τρεμοσβήματος σε δημόσια συστήματα τροφοδοσίας χαμηλής τάσης, για συσκευές που έχουν ονομαστικό ρεύμα <=16Α ανά φάση και δεν υπόκεινται σε υπό συνθήκη σύνδεση

ΕΝ 61547:2009

Εξοπλισμός για φωτισμό γενικής χρήσης - Απαιτήσεις ατρωσίας EMC

Επιπλέον των ως άνω τεχνικών χαρακτηριστικών – προδιαγραφών τα φωτιστικά θα πρέπει να διαθέτουν :

α) πιστοποιημένες μετρήσεις φασματικών, φωτομετρικών, χρωματομετρικών παραμέτρων της φωτιστικής πηγής από πιστοποιημένο εργαστήριο.

β) τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας από αναγνωρισμένο για τη διενέργεια τέτοιων ελέγχων φορέα, τόσο για τα επιμέρους υλικά (ηλεκτρολογικό – ηλεκτρονικό υλικό, σώμα, ποιότητα βαφής κλπ.) όσο και για το φωτιστικό στο σύνολό του.

Επίσης, ο Ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιήσεις για την εφαρμογή: α) συστήματος ποιότητας ISO 9001, β) συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, και γ) συστήματος διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία OHSAS 18001.

 

Η τοποθέτηση θα γίνει με αυτεπιστασία από το Υποκατάστημα Ιχθυόσκαλας Πειραιά, με την επίβλεψη του Τεχνικού Ασφαλείας, Μηχανολόγου Μηχανικού, κ. Νικολάου Γλαρίδη. 

Λοιπές πληροφορίες που αφορούν στις τεχνικές προδιαγραφές του εν λόγω διαγωνισμού, θα δίδονται από τον Γενικό Διευθυντή Υποκαταστημάτων του Οργανισμού, κ. Βασίλειο Κατσιώτη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο : 210 4325838, e-mail :  ixth-pir@otenet.gr.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :                                                         Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

κ. Διευθύνοντα Σύμβουλο

Γενική Διεύθυνση  

Τμήμα Προμηθειών

Τμήμα Οικ/κής Διαχ/σης

Δ/νση Υποστ. Λειτουργιών                                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

Γενική Διεύθυνση Υποκ/των 



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ

Όπως αναφέρεται στους όρους της δημοσιευμένης διακήρυξης τα φωτιστικά θα έχουν συνολική απόδοση ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ (>) 90 Lm/W. Συμπληρωματικά σας διευκρινίζουμε ότι η συνολική φωτεινή ροή του κάθε φωτιστικού θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη (>) των 22.500  Lm/W.