O καιρός σήμερα

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια δύο χιλιάδων τριακοσίων κιλών (2.300 kg) σάκων συσκευασίας παγολεπίων, για τις ανάγκες του Υποκαταστήματος της Ιχθυόσκαλας Αλεξανδρούπολης

  ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ & ΣΤΟ WWW.OKAA.GR


ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

210-4821 111

Ημερομηνία

13-05-2016  

Αρ. Πρωτοκ.

2483

ΠΛΗΡΟΦ: Χ. ΝΙΑΤΣΗ

                   

Εσωτ. 0130



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. (Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.), ανακοινώνει την πρόθεση του να προβεί στην προμήθεια δύο χιλιάδων τριακοσίων κιλών (2.300 kg) σάκων συσκευασίας παγολεπίων, για τις ανάγκες του Υποκαταστήματος της Ιχθυόσκαλας Αλεξανδρούπολης, προϋπολογιζόμενης δαπάνης έως του ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 5.000,00), πλέον Φ.Π.Α., με τις εξής προδιαγραφές : 
• Διαστάσεις 0,50 cm πλάτος Χ 0,90 cm ύψος.
• Διαφανείς ατύπωτοι LD (για πάγο). 
• Αναλογία δεκαπέντε (15) τεμάχια περίπου, ανά κιλό. 
Οι σάκοι παγολεπίων θα παραδοθούν στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Αλεξανδρούπολης και τα έξοδα μεταφοράς θα βαρύνουν τον Ανάδοχο. 
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά, στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας, εντός του κτιρίου Διοίκησης του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., Κέννεντυ 1 & Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη - Αθήνα, μέχρι την Παρασκευή 20-05-2016 και ώρα 13:00 μ.μ. 
Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν από αρμόδια για το σκοπό αυτό Επιτροπή, με κριτήριο προτίμησης την Οικονομικότερη Προσφορά. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
κ. Δ/ντα Σύμβουλο
Γενική Διεύθυνση
Τμήμα Προμηθειών
Τμήμα Οικ/κής Διαχ/σης
Υποκ/μα Ιχθ/λας Αλεξ/πολης