O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για το έργο Βαφή και επισκευή του Βιολογικού Καθαρισμού του Υποκαταστήματος της Ιχθυόσκαλας Θεσσαλονίκης του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε.


 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΛΗΡ. :

Α. ΣΑΝΤΑ, Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 48 21 111

Εσωτ. 0107,0108

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

06/07/2016

ΑΡ. ΠΡΩΤ.

3621



                                                                                   

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 133/01-07-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Παρασκευή 15-07-2016 και ώρα 12:00π.μ.,να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, τ.κ. 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Βαφή και επισκευή του Βιολογικού Καθαρισμού του Υποκαταστήματος της Ιχθυόσκαλας Θεσσαλονίκης του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε.» προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού € 17.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

            Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

            Χρόνος εκτέλεσης 30 ημερολογιακές ημέρες.

            Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 1.054.00€ ).

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

Οι εργασίες οι οποίες θα εκτελεστούν έχουν ως κάτωθι:

Σε όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες θα πραγματοποιηθεί επιμελής καθαρισμός και απόξεση των σαθρών τμημάτων. Αποκατάσταση των επιχρισμάτων με την κατασκευή νέων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στοκάρισμα των ατελειών και κλείσιμο τυχόν ρωγμών με χρήση ελαστικού ακρυλικού στόκου, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του διαστολικού στόκου της Vivechrom.

Αφού η επιφάνεια εξομαλυνθεί επιμελώς με τρίψιμο, θα ακολουθήσει η εφαρμογή με ρολό (ή κατά τόπους με πινέλο) μιας στρώσης κατάλληλου υλικού πρόσφυσης χρώματος για εξωτερικούς χώρους, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του ασταριού Vivedur της Vivechrom ή της Baumit.

Η βαφή των επιφανειών, θα πραγματοποιηθεί για όλους τους χώρους με την εφαρμογή διπλής στρώσης ακρυλικού χρώματος, κατάλληλου για εσωτερική ή  κατάλληλου για εξωτερική χρήση αναλόγως, κατηγορίας τουλάχιστον ανάλογης του Vive Acrylic της Vivechrom ή της Baumit.

 Χρωματισμοί εμφανών μεταλλικών στοιχείων

     Οι μεταλλικές επιφάνειες θα περαστούν με αντισκωριακό και βαφή σε δύο στρώσεις με χρώματα της Vivechrom ή της Baumit.

Στην εργασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά – μικροϋλικά για την παράδοση των επιφανειών σε άριστη κατάσταση.

Στην εργασία περιλαμβάνονται επίσης και η τοπική αποκατάσταση λόγω φθοράς, σε σημεία εμφανούς οπλισμού σκυροδέματος, τα οποία και θα υποδειχθούν από την Επίβλεψη του Έργου, πριν από τη βαφή των επιφανειών.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποκατάστασης περιλαμβάνει τα εξής:

Απομάκρυνση με επιμέλεια όλων των σαθρών και αποκολλημένων σημείων με ταυτόχρονο καλό καθαρισμό.

Στη συνέχεια γίνεται διαβροχή του σκυροδέματος και ακολουθεί η εφαρμογή επί του οπλισμού αναστολέα διάβρωσης, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του Rust Free Powder της Durostick ή Sika Monotop 910 για αντιδιαβρωτική προστασία

Η επισκευή συνεχίζεται με την εφαρμογή έτοιμου κονιάματος επισκευής σκυροδέματος, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του Durofix της Durostick και επισκευή με κονίαμα τύπου Sika Monotop Dynamic.

            Αφού το υπόστρωμα σταθεροποιηθεί με χρήση ειδικού βελτιωτικού γαλακτώματος, αποκαθιστούμε την τελική επιφάνεια με χρήση εύκαμπτου επισκευαστικού κονιάματος, ανάλογου του Megafix της Durostick. ή ανάλογου της SIKA.

Τα σημεία όπου θα γίνουν οι επεμβάσεις και η έκταση τους περίπου έχει ως ακολούθως

-          δεξαμενή καθίζησης : 90m2.

-          μηχανοστάσιο εξωτερικά 140m2 .

-          μεταλλική δίφυλλη πόρτα : 4m2 η οποία πρέπει να βαφεί μέσα –έξω.

-           Χώρος μηχανοστασίου δεξαμενές (εξισορρόπησης, αερισμού, χλωρίωσης) 140 m2

-          Υπόστεγο το οποίο είναι κτισμένο μόνο από τις τρεις πλευρές :170 m2.

-          Λοιπές κατασκευές : 130 m2.

-          Πάνω από την δεξαμενή καθίζησης υπάρχει μεταλλικό στέγαστρο μήκους 12m και πλάτους 8m. Κάτω από τις λαμαρίνες υπάρχει ένα ορθογώνιο πλαίσιο (12m x 8m), από τετράγωνη σωλήνα (50mm x 50mm), τέσσερα δικτυώματα μήκους 8m και ύψους (0,40~0,80)m, από τετράγωνη σωλήνα 50mm x 50mm και 7 κοιλοδοκοί τύπου Η (150mm x 50mm), μήκους 12m ο καθένας. Το σκέπαστρο στηρίζεται σε 10 μεταλλικές κολόνες τετράγωνες (80mm x 80mm) και ύψους 4m η κάθε μία καθώς και σε 8 μεταλλικές σωλήνες τετράγωνες (50mm x 50mm) και μήκους 5,5m έκαστη. Όλα τα παραπάνω μεταλλικά στοιχεία έχουν χρώμα γκρι ανοιχτό.

-          Στη δεξαμενή υπάρχει μία μεταλλική σκάλα ύψους 2 m και πλάτους 0,5 m με 6 σκαλιά. Όλα είναι κατασκευασμένα από στρογγυλή σωλήνα Φ30mm 

-          συνολικού μήκους 7m. Στο πάνω μέρος αυτής της σκάλας υπάρχει ένα πλατύσκαλο μεταλλικό, επιφάνειας (0,80x0,5)m2 και κάγκελο από στρογγυλή σωλήνα Φ 30mm συνολικού μήκους 5,6m. Στο κέντρο της δεξαμενής υπάρχει μία περιστρεφόμενη γέφυρα η οποία έχει δεξιά και αριστερά μεταλλικό κάγκελο το οποίο αποτελείται από 10 κάθετες σωλήνες Φ40mm και ύψους 1m έκαστη , από δύο οριζόντιες σωλήνες Φ20mm συνολικού μήκους 20m και από μία σωλήνα Φ40mm μήκους 10m. Αυτά όλα είναι βαμμένα κίτρινα.

-          Κατά μήκος των δεξαμενών εξισορρόπησης, αερισμού και χλωρίωσης υπάρχει μία γέφυρα η οποία φέρει δεξιά – αριστερά κάγκελο ύψους 1m. Το κάγκελο αυτό αποτελείται από 50 κολονάκια (μορφοσωλήνα διατομής Γ) 50mm x 50mm και ύψους 1m , από 110m σωλήνα Φ 20mm και 55m σωλήνα Φ40mm. Στις δεξαμενές αυτές υπάρχει και μία μεταλλική σκάλα από σωλήνα Φ20 συνολικού μήκους 9m. Όλα τα παραπάνω είναι βαμμένα κίτρινα.

-          Στο υπόστεγο δίπλα από τις δεξαμενές, κάτω από τις λαμαρίνες υπάρχουν κοιλοδοκοί  Η (150mm x 50mm) συνολικού μήκους 50m και ένας κάθετος κοιλοδοκός Η (100mm x100mm) και ύψους 4,5 m. Όλα αυτά είναι βαμμένα γκρι ανοιχτό.

-          Ο χώρος του βιολογικού σταθμού περιορίζεται από τις δύο πλευρές με μια μεταλλική περίφραξη συνολικού μήκους 105m. Η περίφραξη αυτή αποτελείται από τρεις οριζόντιες λάμες σχήματος Π (30mm x15mm) συνολικού μήκους 3x105=315m, και από μασίφ βέργες  (12mm x12mm) με λόγχη στην κορυφή , ύψους 2,1m, ανά 110mm η μία από την άλλη. Η περίφραξη αυτή στηρίζεται με επιπλέον 30 κολόνες (σωλήνες) τετράγωνης διατομής 50mm x 50mm και ύψους 2,1m . Επίσης είναι λοξά τοποθετημένες 20 κολόνες (σωλήνες) τετράγωνης διατομής 40mm x40mm και ύψους 2,0m.

-          Στην τρίτη πλευρά μήκους 95m υπάρχει τοιχίο ύψους 1,5m το οποίο και αυτό πρέπει να βαφεί –συνολική επιφάνεια 142,5m2. Πάνω από αυτό υπάρχει κάγκελο το οποίο αποτελείται από δύο οριζόντιες λάμες σχήματος Π (30mm x15mm) συνολικού μήκους (2x95=190)m, και από μασίφ βέργες  (12mm x12mm) με λόγχη στην κορυφή , ύψους 1,2m, ανά 110mm η μία από την άλλη. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία της περίφραξης είναι βαμμένα μαύρα.

-          Στη μία είσοδο του βιολογικού στο δάπεδο υπάρχει οπλισμένο σκυρόδεμα, στη δεύτερη είσοδο στο δάπεδο υπάρχει χώμα με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεως να είναι αδύνατή η πρόσβαση οχήματος στο χώρο. Η επιφάνεια αυτής της εισόδου είναι 5,5x11=60,5m2 .Η επιφάνεια αυτή πρέπει να σκαφτεί σε βάθος 15cm να πατηθεί, να  στρωθεί με κροκάλα, να τοποθετηθεί διπλό ενισχυμένο πλέγμα Τ131 και μετά να στρωθεί σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 15cm. Στο τμήμα αυτό της εισόδου υπάρχουν δύο φρεάτια 0,60m x 0,70m στα οποία πρέπει να τοποθετηθούν ενισχυμένα καπάκια για να μπορούν να αντέχουν τη διέλευση βαρέων οχημάτων.

              

         Ενδεικτική και όχι  Περιοριστική  Προμέτρηση Ποσοτήτων        

                                                     

Επιφάνεια για βαφή σε τοίχους:         670 m     

Mήκος μεταλλικών κατασκευών :      640,50 m       

Mήκος μεταλλικής περίφραξης         

ύψους 2,1m:                                        105,00 m      

Mήκος μεταλλικής περίφραξης            

ύψους 1,1m:                                          95,00 m                        

Επιφάνεια εισόδου:                               60,50 m2      

Μεταλλικά καπάκια:                              2,00             

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


 


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

- κ. Πρόεδρο

- κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

- Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

- Τμήμα Προμηθειών  

- Υποκατάστημα Ιχθ/λας Θεσσαλονίκης