O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την Προμήθεια και τοποθέτηση 3 συστημάτων διανομής ρεύματος – νερού με προπληρωμένη κάρτα στο Υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας Χανίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ                ΤΗΛΕΦΩΝΟ         ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ            ΑΡ. ΠΡΩΤ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ                                             210 4821111             31-08-2016                     4479                                                   

ΠΛΗΡ. : Α. ΣΑΝΤΑ, Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ               Εσωτ. 0107,0108

                                                                                                     


                                                                                   

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 170/29-07-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Δευτέρα 12-09-2016 και ώρα 12:00π.μ., να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, τ.κ. 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση 3 συστημάτων διανομής ρεύματος – νερού με προπληρωμένη κάρτα στο  Υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας Χανίων» προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού € 20.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης 30 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 1.240,00€ ).

Οι εργασίες  που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι οι κάτωθι:

Προμήθεια των 3 συστημάτων διανομής ρεύματος-νερού τύπου CAMPUS 100 της GEYER ή Aquarius της GIGIEFFE με ηλεκτρονικό σύστημα προπληρωμής easysystem και με πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς μετρητές .

Κοπή σε τρία σημεία με ειδικό μηχάνημα κοπής μπετό (με υποβοήθηση νερού) για ψύξη του δίσκου, με απαίτηση βάθους κοπής τα 30 εκατοστά.

Η κοπή θα πραγματοποιηθεί επί επιφάνειας περιβάλλοντος χώρου όπου η επιφάνεια είναι βιομηχανικό δάπεδο ή μασίφ μπλοκ μπετό από την κατασκευή του κρηπιδώματος (λιμενικό έργο).

Η κοπή θα πραγματοποιηθεί εις διπλούν για κάθε τρέχον μήκος χάνδακα προς διαμόρφωση των 2 πλευρών του.

Στην συνέχεια με κρουστικό πιστολέτο θα πραγματοποιηθεί με προσοχή η αποκάλυψη του χάνδακα και η απομάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής σε προσκείμενο κάδο απομάκρυνσης οικοδομικών υλικών (μπαζών) ευθύνης του αναδόχου.

Μετά το πέρας της κοπής και της εκσκαφής του χάνδακα πλάτους 20 εκατοστών θα ομαλοποιηθεί κατά το δυνατόν ο πυθμένας του χάνδακα με άμμο ύψους 5 cm.

Ακολουθεί η ταυτόχρονη τοποθέτηση αφενός, ενός καλωδίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, του κάθε Pillar (πυλώνα) τύπου ΝΥΥ 5x6 εντός πλαστικού σωλήνα βαρέως τύπου σπιράλ διατομής Φ52 (ή τουλάχιστον Φ36) και αφετέρου, ενός καλωδίου επικοινωνίας LYCI4x0,8 FTP κατηγορίας 6 για την μεταφορά δεδομένων τοποθετημένο εντός πλαστικού σωλήνα βαρέως τύπου σπιράλ Φ18 (ή τουλάχιστον Φ13,5).

Τέλος παράλληλα με τις ηλεκτρικές παροχές εντός του χάνδακα θα οδεύει και πλαστική σωλήνα ποσίμου νερού Φ20 (εξωτερική διάμετρος) από PPR, η οποία θα συνδεθεί στο δίκτυο πόσιμου νερού.

Κατά την τοποθέτηση των Pillars σκαφών (πυλώνες) μετά την διάνοιξη των οπών επί δαπέδου, τα μεταλλικά στριφόνια στήριξης θα συνοδεύονται από ρητίνη η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την στήριξη τους.

Τα Pillar σκαφών 1 έως 3 θα τροφοδοτηθούν με ηλεκτρικό ρεύμα από ξεχωριστό ηλεκτρολογικό πίνακα εντός του κτηρίου του παγοποιείου, με data (δεδομένα) επικοινωνίας που θα ξεκινούν από το δωμάτιο ελέγχου και  με πόσιμο νερό. To Controlroom (δωμάτιο ελέγχου) θα βρίσκεται στον όροφο, στο γραφείο της διοίκησης της Ιχθυόσκαλας.

Ο Υποπίνακας (Ηλεκτρολογική Παροχή Νο5), θα τροφοδοτείται με καλώδιο ΝΥΥ 5x50mm2 ή 3x50+25+25mm2 θα περιλαμβάνει έναν αυτόματο διακόπτη 3x125 Α ο οποίος θα τροφοδοτήσει τις 4 παροχές των Pillars (πυλώνων) με ασφάλεια των 3 x 25 σε κάθε γραμμή. Σε κάθε ηλεκτρική παροχή θα περιλαμβάνεται και ένα ρελέ ηλεκτροπληξίας 30ms.

Η ηλεκτρική παροχή θα οδεύει εντός εσχάρας θα δοθεί από τον υφιστάμενο ηλεκτρικού πίνακα του παγοποιείου με ένα αυτόματο διακόπτη 3x125Α.

Η διαδρομή από τον Υποπίνακα έως τα Pillars (πυλώνες) περιλαμβάνει όδευση επίτοιχη σε γαλβανισμένο σωλήνα κατάλληλης διατομής ή σε εσχάρα 100mm ή υπόγεια εντός του κρηπιδώματος.

Η επικοινωνία των Pillars(πυλώνων) θα πραγματοποιηθεί με καλώδιο LICY (4x0.8) FTPcat6. Όλα τα καλώδια επικοινωνίας θα οδηγούνται στο controlroom.

Η υδραυλική παροχή των Pillars (πυλώνων) θα πραγματοποιηθεί από το δίκτυο ύδρευσης της ιχθυόσκαλας που ευρίσκεται εντός του υπόγειου μηχανοδιαδρόμου στη προβλήτα. Η σωλήνωση για κάθε Pillar θα πραγματοποιηθεί με πλαστική εύκαμπτη σωλήνα προπυλενίου Φ20mm.

 

 

Η αποκατάσταση του χάνδακα περιλαμβάνει την πλήρωση 15 εκατοστών με σκυρόδεμα. Εντός του χάνδακα καθ’όλο το μήκος θα τοποθετηθεί πλέγμα Τ31 πλάτους 20εκατοστών επάνω από τις σωληνώσεις και κατόπιν θα πληρωθεί έως τα 5 εκατοστά από την επιφάνεια, με οπλισμένο σκυρόδεμα.

Τα υπολειπόμενα 5 εκατοστά έως και την επιφάνεια θα περιλαμβάνουν τσιμεντοειδή με ρητίνες για να επιτευχθεί η καλύτερη πρόσφυση και στην τελική επιφάνεια θα πραγματοποιηθεί ελικοπτέρωση με μηχανή για βιομηχανικά δάπεδα αντοχής ή ασφαλτόστρωση, ως υφιστάμενη κατάσταση. Στο τέλος θα αποκατασταθούν όλες οι οπές επί τοίχων ή δαπέδων και θα παραδοθεί το έργο σε πλήρη λειτουργία.

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

                                                                    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                           

ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

- κ. Πρόεδρο

-  κ. Αναπληρωτή  Διευθύνοντα Σύμβουλο

- Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

- Τμήμα Προμηθειών  

- Υποκατάστημα Ιχθ/λας Χανίων