O καιρός σήμερα

Επαναληπτική πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την Αποκατάσταση της εξωτερικής περιφράξεως της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., σε μήκος 125 μέτρων.

                                                                                            ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ WWW.OKAA.GR

                                                                                                                                                                               

  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

210-4821 111

Ημερομηνία

17-11-2016

Αρ. Πρωτοκ.

5672

 

ΠΛΗΡΟΦ: Χ. ΝΙΑΤΣΗ

                   

Εσωτ. 0130

 

 

 

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. «Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.», ανακοινώνει εκ νέου την πρόθεση του να προβεί στην υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση της εξωτερικής περιφράξεως της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., σε μήκος 125 μέτρων», συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των επτά χιλιάδων (€ 7.000,00), πλέον Φ.Π.Α. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου θα είναι σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες, περίπου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά, στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας, εντός του κτιρίου Διοίκησης του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., Κέννεντυ 1 & Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη - Αθήνα, Τ.Κ. 18233, μέχρι την 29η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.  

Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν από αρμόδια για το σκοπό αυτό Επιτροπή, με κριτήριο προτίμησης την Οικονομικότερη Προσφορά, παρουσία όλων των συμμετεχόντων - διαγωνιζομένων.  

Η υλοποίηση κατασκευής του έργου θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα :

 

  1. Η περίφραξη θα αποτελείται από πενήντα δύο (52) φατνώματα.
  2. Θα τοποθετηθούν λαπάτσες σε σχήμα Π από λαμαρίνα μαύρη διαστάσεων 450Χ200Χ25 mm και πάχους 8 mm σε κάθε κολώνα στήριξης.
  3. Οι κολώνες θα πακτώνονται με τέσσερα (04) στριφώνια και τέσσερα (04) βύσματα εξπρές.
  4. Τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά της περιφράξεως θα επικολληθούν αντιρήδες μήκους 1,50 μέτρου.
  5. Πέντε (05) πλαίσια από τα υπάρχοντα θα αντικατασταθούν με νέα λόγω καταστροφής τους.

 

  1. Τα καινούρια πλαίσια, τα νέα υλικά και τα σημεία συγκόλλησης θα βαφτούν με μίνιο μετάλλου και βαφή σε δύο χέρια με χρώμα για μεταλλικά στοιχεία.
  2. Στα εσωτερικά της περίφραξης θα τοποθετηθούν κράσπεδα προσωρινής οριοθέτησης από τα υπάρχοντα στο χώρο, ανά δύο (02) μέτρα περίπου και θα πακτωθούν προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή της περιφράξεως εκ νέου.

 

Όλες οι ανωτέρω εργασίες, θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσης τους, υπό την επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τυχόν λοιπές εργασίες που θα απαιτηθούν για την πλήρη περαίωση του έργου, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, ακόμα και αν δεν περιγράφονται ανωτέρω και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ` αποκοπή τίμημα στο σύνολο του.

 

Η πληρωμή του Αναδόχου θα πραγματοποιηθεί, μετά την ολοκλήρωση του έργου και αφού προηγουμένως η αρμόδια επιτροπή παραλαβής του Οργανισμού  Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. πιστοποιήσει την προσήκουσα εκτέλεσή του, με σχετικό Πρακτικό Οριστικής Παραλαβής. Όλες οι κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου και Τρίτων θα βαρύνουν τον ανάδοχο. Ο Φ.Π.Α. θα βαρύνει τον Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. Όλες οι ανωτέρω κρατήσεις, θα παρακρατηθούν κατά την πληρωμή του Αναδόχου.

Η πληρωμή του Αναδόχου θα γίνει με την έκδοση τραπεζικής επιταγής ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, εφ’ όσον ο ανάδοχος προσκομίσει τα προβλεπόμενα φορολογικά κατά περίπτωση στοιχεία, καθώς και αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :                                        Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

κ. Διευθύνουσα Σύμβουλο

Γενική Διεύθυνση  

Τμήμα Προμηθειών

Τμήμα Οικ/κής Διαχ/σης

Δ/νση Υποστ. Λειτουργιών                      ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ – ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ