O καιρός σήμερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στο Ρέντη, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και η Κεντρική Αγορά Αθηνών στο Ρέντη φοράει τα  γιορτινά της. Δυο μέρες γεμάτες εορταστικές εκδηλώσεις, μουσική, πλούσια δώρα κι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους σας περιμένουν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Η Ελένη Τσολάκη και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Μετά τα ψώνια της ημέρας από την «Αγορά του Καταναλωτή», o Αλέξανδρος Παπανδρέου θα ετοιμάσει κρύα πιάτα στην ειδικά διαμορφωμένη Χριστουγεννιάτικη κουζίνα και θα μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά για ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι.


Μάγοι, χριστουγεννιάτικες μασκότ και ζογκλέρ, ραδιοφωνική εγκατάσταση με live πρόγραμμα κι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με υπαίθρια παιχνίδια θα υποδεχθούν όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην «Αγορά του Καταναλωτή» το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Γιορτάστε μαζί μας, δοκιμάστε φρέσκα προϊόντα και κάντε τα ψώνια σας από την «Αγορά του Καταναλωτή» στην πιο χαρούμενη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης.

Χριστούγεννα στην Κεντρική Αγορά στο Ρέντη. Σας περιμένουμε!