O καιρός σήμερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Tα λαμπερά, γιορτινά της φόρεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κεντρική Αγορά Αθηνών στο Ρέντη, σε δυο μέρες γεμάτες εκδηλώσεις, μουσική, δρώμενα, πλούσια δώρα κι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.


Τα Χριστούγεννα ήρθαν και η Ελένη Τσολάκη και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου προσκάλεσαν το κοινό σε ένα μοναδικό εορταστικό τραπέζι, με τα «ψώνια της ημέρας». Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μοιράστηκε με το κοινό μυστικά για το απόλυτο γιορτινό τραπέζι και ετοίμασε  μοναδικά πιάτα για όλους τους επισκέπτες.



Μάγοι, Χριστουγεννιάτικες μασκότ και ζογκλέρ, περίμεναν όσους επέλεξαν την «Αγορά του Καταναλωτή» για τα ψώνια τους. Ζωντανό πρόγραμμα από ειδική ραδιοφωνική εγκατάσταση και ένας χώρος με υπαίθρια παιχνίδια υποδέχθηκαν όλα τα παιδιά και ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Ένα δωράκι με φρούτα εποχής, περίμενε κάθε επισκέπτη, ενώ, κάθε μισή ώρα ένας τυχερός κέρδιζε ένα από τα 24 καλάθια με προϊόντα από τους εμπόρους της Αγοράς.



Τα καταστήματα λιανικής πώλησης της «Αγοράς του Καταναλωτή» στην Κεντρική Αγορά στο Ρέντη - θα είναι ανοικτά καθημερινά από τις 09.00 έως τις 17.00, εκτός Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.