O καιρός σήμερα

Περίληψη Προκήρυξης υπ΄ αριθ. πρωτ. 724 / 20-02-2017 για την Προμήθεια υπηρεσιών καταχώρισης των παραστατικών πώλησης και διακίνησης αλιευμάτων των παραγωγών και εμπόρων της Ιχθυόσκαλας Πειραιά στη λογιστική εφαρμογή ΕΤΝ.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ                                              Άγιος Ιωάννης Ρέντη 20-02-2017  

ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ A.E.                                                    

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΛΗΡ. : Χ. ΝΙΑΤΣΗ  

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.  724 / 20-02-2017

cpv : 79211000 – 6

 

Εν συνεχεία της υπ’ αριθ. 18/25-1-2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας A.E. (Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.) προκηρύσσει Ανοικτό Συνοπτικό Διαγωνισμό επιλογής αναδόχου, με κριτήριο ανάθεσης την οικονομικότερη προσφορά, για την πραγματοποίηση του έργου : «Προμήθεια υπηρεσιών καταχώρισης των παραστατικών πώλησης και διακίνησης αλιευμάτων των παραγωγών και εμπόρων της Ιχθυόσκαλας Πειραιά στη λογιστική εφαρμογή ΕΤΝ», προϋπολογισμού (49.350,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σύμφωνα με τις προδιαγραφές του παραρτήματος Γ΄ της Προκήρυξης. 

Το έργο της προμήθειας υπηρεσιών καταχώρησης των τιμολογίων των εμπόρων της Ιχθυόσκαλας Πειραιά με τη μηχανογραφική εφαρμογή ΕΤΝ, θα έχει διάρκεια δώδεκα (12) μηνών, με μονομερή δυνατότητα παράτασης για τον Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 07η Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. (Κτίριο Διοίκησης), οδός Κέννεντυ 1 & Πύργου, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη – Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά, Ενώσεις Προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, Συνεταιρισμοί και Κοινοπραξίες Προμηθευτών που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην Προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, που υποβάλλουν προσφορά, θα πρέπει, επί ποινή αποκλεισμού, να τεκμηριώνουν την τεχνική και χρηματοοικονομική επάρκειά τους για την εκτέλεση του έργου.

Οι προσφορές πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., (οδός Κέννεντυ 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη – Αττικής, Τ.Κ. 182 33), με οποιονδήποτε τρόπο, όπου θα παραλαμβάνονται από το πρωτόκολλο του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. με απόδειξη, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην παραπάνω Διεύθυνση, μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού και μέχρι ώρα 13.00 μ.μ.

Κατά την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού, οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Οργανισμού, (οδός Κέννεντυ 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη – Αττικής) και από ώρα 08:00 π.μ. μέχρι την ώρα διενέργειας του διαγωνισμού.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος, η οποία πρέπει να ισχύει τουλάχιστον επί ένα μήνα μετά την λήξη του χρόνου προσφοράς που ζητάει η προκήρυξη, για ποσό που θα καλύπτει το 2% της αναλογικά προϋπολογισθείσης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., δηλαδή το ύψος εγγυητικής επιστολής θα είναι (€ 1.223,88).

Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται από την Επιτροπή που διενεργεί τον διαγωνισμό, χωρίς να αποσφραγιστούν. Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης, όπως περιγράφεται στη σχετική Προκήρυξη.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού και με δικαίωμα παράτασης. Προσφορά  που  ορίζει  χρόνο  ισχύος  μικρότερο του παραπάνω αναφερομένου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την Αναλυτική Προκήρυξη, δωρεάν σε πλήρη ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του ΚΗΜΔΗΣ www.promitheus.gov.gr ή από το Τμήμα Προμηθειών του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., Κέννεντυ 1 & Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη - Ν. Αττικής, τηλ. 210 4821111, εσωτ. 0130, fax 210 4814042, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αρμόδιος υπάλληλος, η κα  Χ. Νιάτση (e-mail : c.niatsi@okaa.gr).

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, περίληψη της Προκήρυξης (σε ηλεκτρονική μορφή), θα διατίθεται από το διαδικτυακό τόπο της αναθέτουσας Αρχής : www.okaa.gr

                   

                     ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.

 

 

    ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ - ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ

               ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ