O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ( Κ3 – 09 Β ) (Νο 35) ΚΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΡΙΑ (Κ3) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ  ( Κ3 – 09 Β ) (Νο 35)    
   
ΚΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΡΙΑ  (Κ3)    
 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

  816/24-2-2017

ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ

 

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει επαναληπτικό ανοιχτό  πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την εκμίσθωση ενός κενού ισογείου υπερυψωμένου καταστήματος – βιομηχανοστασίου, το οποίο βρίσκεται στην Νέα Κρεαταγορά Αθηνών της ΚΑΑ, ήτοι :

( Κ3 – 09 Β ) ( Νο 35 ), συνολικής επιφανείας  264,00  τμ.

Το εν λόγω  κατάστημα – βιομηχανοστάσιο, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικώς και μόνον για χονδρεμπόριο, τεμαχισμό, τυποποίηση και συσκευασία προϊόντων και υποπροϊόντων κρέατος, πουλερικών και όλων των ειδών προϊόντων ζωικής προελεύσεως και θα διατεθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως την 13η Μαρτίου   2017.

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση καταστήματος - βιομηχανοστασίου, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτό, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ (τηλ. 210 4821111 εσ. 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση  www. okaa. gr.  στη θέση Γραφείο Τύπου – Προκηρύξεις  Μισθώσεων.

 

 Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

 

         ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ