O καιρός σήμερα

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΚΑΑ ΣΤΗΝ 82Η ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΚΑΑ ΣΤΗΝ 82Η ΔΕΘ

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, συμμετείχε και φέτος στο κορυφαίο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερό 15 (Stand 31).


Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων, και καθ' όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, το περίπτερο του ΟΚΑΑ επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι οργανισμών, και πλήθος πολιτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες δραστηριότητες που αναπτύσσει σταδιακά ο Οργανισμός, «Στοχεύοντας στην Αγορά του Μέλλοντος», οι οποίες αφορούν στην υποστήριξη επιχειρήσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας, αλλά και στη συμβουλευτική με εξειδίκευση στην οργάνωση, λειτουργία και αναδιάρθρωση αγορών.

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΑ Μιχάλης Μυτιλινάκης, η διευθύνουσα σύμβουλος Στεφανία Γεωργακάκου - Κουτσονίκου και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Τριανταφύλλης παρουσίασαν στους επισκέπτες τους στόχους της Διοίκησης για ανασχεδιασμό των υποδομών και την αναμόρφωση της Αγοράς, την στήριξη των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων και τις εξαγωγικές προσπάθειες.


Το Περίπτερο του ΟΚΑΑ στην 82η ΔΕΘ, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, η Υφυπουργός Οικονομίας Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης.