O καιρός σήμερα

Ο ΟΚΑΑ στην Διεθνή Έκθεση FOODEXPO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΟΚΑΑ στην Διεθνή Έκθεση FOODEXPO 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας συμμετείχε και φέτος  στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, την 5η FOODEXPO Greece 2018.

Στο πλαίσιο ανάδειξης, προβολής και προώθησης νωπών προϊόντων, ο ΟΚΑΑ συμμετείχε στο σημαντικό αυτό εμπορικό φόρουμ,  με δύο δικά του εκθεσιακά περίπτερα, στα οποίο φιλοξενήθηκαν  10 επιχειρήσεις χονδρεμπορίου νωπών οπωροκηπευτικών και νωπών αλλά και επεξεργασμένων αλιευμάτων.



Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία άνοιξε τις πύλες της για εκθέτες και εμπόρους στις 10 Μαρτίου, και ολοκληρώθηκε στις 12 Μαρτίου,    τα περίπτερα του ΟΚΑΑ  στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά και πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις  και τα προϊόντα τους. 

Το Περίπτερο του ΟΚΑΑ τίμησαν με την παρουσία τους  ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρης Αυλωνίτης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νίκος Αντώνογλου και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής  & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ Χαράλαμπος Κασίμης.