O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ «Υ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1)

 ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ  ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ «Υ» 

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  

      

       1410/19-3-2018

        ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ

 

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ) προκηρύσσει ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την εκμίσθωση ενός (1) κενού ισογείου υπερυψωμένου καταστήματος  οπωροκηπευτικών, με τα στοιχεία (Υ6) επιφανείας  33,30 τμ περίπου, που βρίσκεται εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών.

Το εν λόγω  κατάστημα, θα εκμισθωθεί αποκλειστικώς και μόνον για χρήση χονδρικής πώλησης οπωροκηπευτικών προϊόντων και θα διατεθεί με ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως την   2η  Απριλίου 2018.

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του ΟΚΑΑ ΑΕ (οδός  Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση καταστήματος, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτό, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ (τηλ. 210 4821111 εσ. 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. okaa. gr. στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων.

 

  

                                    Η  Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

 

                                       ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ - ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ