O καιρός σήμερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΙΧΘΥΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ                                               Ημερομηνία  01-10-2018      

ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε.                                                       Αρ. Πρωτοκ. : 5127                                                                                                

Υποκατάστημα                                                                               

ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                          

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΙΧΘΥΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ

 

O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (Ο.Κ.Α.Α.  Α.Ε.), προκηρύσσει, Συνοπτικό Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό παραχώρησης δικαιώματος εισόδου για την συλλογή και αποκομιδή των ξύλινων παλετών και ξύλινων ιχθυοκιβωτίων που εγκαταλείπονται από τους συναλλασσόμενους στην αίθουσα δημοπρασίας στο Υποκατάστημα του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, έναντι μηνιαίου ανταλλάγματος καθοριζόμενου κατ΄ αποκοπή. Ο χρόνος διάρκειας της σύμβασης,  παραχώρησης του δικαιώματος  εισόδου για την συλλογή και απομάκρυνση των ξύλινων  παλετών  της Ιχθυόσκαλας Πειραιά είναι τα δύο έτη (2).

Οι υποψήφιοι χρήστες δικαιώματος δύναται να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν, μεταποιούν ή εμπορεύονται παλέτες ή εταιρείες ανακύκλωσης προϊόντων ξυλείας – πλαστικού κ.λπ. και έχουν ή πρόκειται να αποκτήσουν άδεια για τη δραστηριότητα συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι χρήστες θα υποβάλλουν κλειστές έγγραφες οικονομικές προσφορές μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο με υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό στο πρωτόκολλο της Ιχθυόσκαλας Πειραιά έως και την 16η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και μέχρι ώρα 11.00 π.μ.