O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΧΕΙΟ), χρήσεως «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (π.χ ΤΡΟΧΕΙΟ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ) Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» το οποίο βρίσκεται πλησίον της Νέας Αγοράς Κρέατος Αθηνών, στην άκρη της ράμπας καταστημάτων οπωροκηπευτικών της ΚΑΑ, μεταξύ των οδών Βήτα & Γάμα (Β/Γ).


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ

ΕΝΟΣ ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΧΕΙΟ), χρήσεως «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (π.χ ΤΡΟΧΕΙΟ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ) Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» το οποίο βρίσκεται πλησίον της Νέας Αγοράς Κρέατος Αθηνών, στην άκρη της ράμπας καταστημάτων οπωροκηπευτικών της ΚΑΑ, μεταξύ των οδών Βήτα & Γάμα (Β/Γ).

                                                        

    6713/16-12-2018

     ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ


            Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει επαναληπτικό ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών), για την εκμίσθωση ενός κενού ισογείου υπερυψωμένου καταστήματος επιφανείας 99,5 τμ περίπου, με τα στοιχεία (ΤΡΟΧΕΙΟΥ), χρήσεως «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (π.χ ΤΡΟΧΕΙΟ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ) Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» το οποίο βρίσκεται πλησίον της Νέας Αγοράς Κρέατος Αθηνών, στην άκρη της ράμπας καταστημάτων οπωροκηπευτικών της ΚΑΑ, μεταξύ των οδών Βήτα & Γάμα (Β/Γ). ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ-ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Το εν λόγω  κατάστημα, θα διατεθεί με επαναληπτικό ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις – δικαιολογητικά – προσφορές, θα γίνονται δεκτές έως την 16-1-2019, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση καταστήματος, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτό, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ (τηλ. 210 4821111 εσ. 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www.okaa.gr στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων.    

                                  Η  Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

              ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ - ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ