O καιρός σήμερα

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ανάγκες για Τρόφιμα το μήνα Ιούνιο 2015 (Αναδημοσίευση)

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ανάγκες για Τρόφιμα το μήνα Ιούνιο 2015

Αγαπητοί Έμποροι

Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά μας καθημερινά, στο χώρο της Κρεαταγοράς, στο κατάστημα 33 που παραχωρήθηκε στον Οργανισμό από τον ΟΚΑΑ και την πολιτεία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Με την παρουσία του εδώ, το «Χαμόγελο» φιλοδοξεί να ενώσει δυνάμεις με όλους  εσάς τους εμπόρους φρούτων, οπωρολαχανικών & κρέατος, ώστε καθένας από το περίσσευμά ή το υστέρημά του και σε όποιο βαθμό μπορεί, να συμβάλλει στον αγώνα που δίνει το Χαμόγελο καθημερινά για να καλύψει τη διατροφή εκατοντάδων παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νέου χώρου, αρκετοί ήταν οι έμποροι που υποδέχτηκαν με χαμόγελο το «Χαμόγελο» και προσφέρουν σταθερά και όσο μπορούν τα προϊόντα τους για τα παιδιά που φροντίζει ο Οργανισμός.

Ωστόσο, χρειάζεται να ενωθούμε όλοι για να μπορέσουν να καλυφθούν στο σύνολό τους οι μηνιαίες ανάγκες των παιδιών. Ξεκινώντας από αυτό το μήνα, θα αναρτώνται κάθε τέλους του μηνός στο site του ΟΚΑΑ οι μηνιαίες ανάγκες του Οργανισμού για όποιον έμπορο ενδιαφέρεται να ενημερώνεται και να συμμετέχει ΟΣΟ μπορεί στην κάλυψή τους.

Για να μπορέσει το Χαμόγελο του Παιδιού να καλύψει τα 144 παιδιά που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή στα 5 Σπίτια της Αθήνας (από τα συνολικά 14 σε όλη την Ελλάδα), θα χρειαστεί για το μήνα ΙΟΥΝΙΟ, τα παρακάτω είδη:

 

ΦΡΟΥΤΑ

ΠΕΠΟΝΙΑ: 200 τεμάχια

ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ: 100 τεμάχια

ΜΗΛΑ: 240 κιλά

ΑΧΛΑΔΙΑ: 200 κιλά

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ: 100 κιλά

ΦΡΑΟΥΛΕΣ: 100 κιλά

ΚΕΡΑΣΙΑ: 150 κιλά

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ: 150κιλά

 

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ: 250 κιλά

ΑΓΓΟΥΡΙΑ: 100 τεμάχια

ΛΕΜΟΝΙΑ: 80 κιλά

ΠΑΤΑΤΕΣ: 350 κιλά

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ: 100 κιλά

ΠΙΠΕΡΙΕΣ: 100 κιλά

ΜΑΡΟΥΛΙΑ: 250 τεμάχια

ΚΑΡΟΤΑ: 150 κιλά

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ: 100 κιλά

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ: 120 κιλά

ΛΑΧΑΝΑ: 250 τεμάχια

ΣΠΑΝΑΚΙ: 100 κιλά

ΔΕΜΑΤΙΚΑ: (Μαϊντανός, Άνηθος κλπ) 75 τεμάχια από κάθε είδος

ΣΚΟΡΔΑ

 

ΚΡΕΑΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ/ΧΟΙΡΙΝΟ: 215 ΚΙΛΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: 187 ΚΙΛΑ

 

Για τις προσφορές σας ή για οποιαδήποτε άλλη συνεργασία επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του Χαμόγελου στο χώρο μας, Ανδρέα Καλλιάνο: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Κρεαταγορά, Κ-33, Τηλέφωνο: 210 4839882 Fax: 210 3843038 Email: renti@hamogelo.gr

 

Σημαντική επισήμανση: Τα είδη που συγκεντρώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, καλύπτουν με προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του και σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα διατίθεται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Ίλιον, τη Νέα Μάκρη και το Μαρούσι, μέσα από τα οποία ενισχύονται εκατοντάδες οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης κάθε μήνα.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω εμπόρους για τη συμμετοχή τους στην κάλυψη αναγκών του προηγούμενου μήνα (Μαΐου) καθώς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά για την δωρεά φρέσκων ψαριών: ATTIKA FRUITS ΕΠΕ, FRUTOGROUP Α.Ε., ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΕΠΕ, ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΙΠΙΚΙΟΥ ΕΠΕ, ΔΕΝΤΑΚΗΣ Α.Ε., ΙΣΣΑΡΗΣ Α.Ε.-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΣΣΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΚΑΛΥΒΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Α.Ε., ΚΑΛΥΒΗΣ Α.Ε., ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ Α.Ε., ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΕ, Ν. & Β. & Ι. ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΕ, Ν. & Β. & Ι. ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΕ, Ν. & Β. & Ι. ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΕ, Ν. & Β. & Ι. ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΕ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ Α. ΚΥΡΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.