O καιρός σήμερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

                

                  ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ & ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ &

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

 

Πληροφ. : Χ. ΝΙΑΤΣΗ 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 4821 111

 εσωτ. 0130

 

Ημερομηνία

08-10-2015

Αριθ. Πρωτ.

4445

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

Σε συνεχεία της υπ΄αριθ. 4272/30-09-2015 προσκλήσεώς μας και λόγω μη εξασφάλισης συνθηκών ανταγωνισμού, εξαιτίας της μη επαρκούς προσέλευσης ενδιαφερομένων για υποβολή οικονομικής προσφοράς για την «Προμήθεια και εγκατάσταση δέκα (10) βιομηχανικών ρολών στις εισόδους της αίθουσας δημοπρασίας της Ιχθυόσκαλας Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού σαράντα μίας χιλιάδων ευρώ (€ 41.000,00), πλέον Φ.Π.Α., σας καλούμε εκ νέου να υποβάλετε έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας, εντός του κτιρίου Διοίκησης του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., Κέννεντυ 1 & Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, μέχρι την Πέμπτη 15-10-2015 και ώρα 12:30 μ.μ.

Τα δέκα (10) βιομηχανικά ρολά που θα τοποθετηθούν στις εισόδους της αίθουσας δημοπρασίας της ιχθυόσκαλας Πειραιά, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές :

 

1.Τύπος προφίλ : Τα 20 πρώτα φυλλαράκια κάθε πόρτας θα είναι από προφίλ αλουμινίου διέλασης μονού τοιχώματος – πάχους 1,5mm & ύψος προφίλ 115mm. Τα υπόλοιπα φυλαράκια κάθε πόρτας θα είναι από προφίλ αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος χωρίς διάτρηση, πάχους 1,5mm, ύψος προφίλ 115mm, με βάρος 12,5 kgr/m2.

 

2.Εξαερισμός : Σε κάθε βιομηχανικό ρολό, που θα τοποθετηθεί σε κάθε πόρτα, τα 20 πρώτα φυλλαράκια θα είναι μονού τοιχώματος με διάτρηση σε όλο το πλάτος του ρολού για παροχή φυσικού εξαερισμού του χώρου. Η διάτρηση των φύλλων θα είναι με οπές διαμέτρου 4,5 έως 4,0 mm έκαστη.

 

3.Βαφή ρολού : Το ρολό, οι οδηγοί και τα κουτιά κάλυψης θα είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Στην διαδικασία βαφής προκειμένου να επιτευχτεί διαχρονικό και εξαιρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακάτω στάδια χημικής επεξεργασίας, για τα οποία η εταιρία βαφής θα πρέπει να εκδώσει σχετικό πιστοποιητικό.


 

  1. Απολάδωση των προϊόντων προς βαφή - Φωσφάτωση – Ξέπλυμα.
  2. Χρωμάτωση (χημική επεξεργασία) – Ξέπλυμα – Στέγνωμα των προϊόντων προς βαφή σε κατάλληλη θερμοκρασία.
  3. Η βαφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει ρομποτικά με τη χρήση αυτόματων πιστολιών βαφής προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ικανοποιητικό.
  4. Πολυμερισμός των προϊόντων που έχουν βαφτεί, σε κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με την απόχρωση και την χημική σύσταση της πούδρας βαφής.
  5. Τελικός ποιοτικός έλεγχος.
  6. Θα χρησιμοποιηθούν ειδικές υπερανθεκτικές πούδρες (ενδεικτικά mesogeios της εταιρείας ΝΕΟΚΕΜ) και συγκεκριμένα απόχρωση επιλογής του Οργανισμού (ενδεικτικά απόχρωση 810 THERA) για την εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών  BS EN 12206:2004 PART I, QUALICOAT CLASS 2 KAI GSB. Τα βαφείο θα πρέπει να έχει πιστοποίηση seaside class και θα εκδώσει σχετικό πιστοποιητικό βαφής, στο οποίο θα καταγράφεται ότι ακολουθήθηκαν όλα τα παραπάνω περιγραφόμενα στάδια βαφής με τις αντίστοιχες προδιαγραφές των πρώτων υλών, που θα χρησιμοποιηθούν.

 

4.Κανάλια ρολού : Θα χρησιμοποιηθούν ειδικά χαλύβδινα κανάλια ρολού σχήματος ΩΜΕΓΑ με βάθος διατομής 70mm & πάχους 2mm, με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια για την μείωση των απωλειών από αέρα και θόρυβο.

 

5.Άξονας : Θα τοποθετηθεί άξονας από βαμμένο σωλήνα διαμέτρου Φ159 με 4mm πάχος. 

 

6.Εξωτερική μετόπη : Στα 10 ρολά θα κατασκευαστούν μετόπες από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ, οι οποίες θα είναι ηλεκτροστατικά βαμμένες, ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από την εξωτερική πλευρά, που δεν υφίσταται δοκάρι.

 

7.Κουτιά κάλυψης του άξονα : Και στα 10 ρολά θα κατασκευαστούν εσωτερικά κουτιά κάλυψης του άξονα από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ, οι οποίες θα είναι ηλεκτροστατικά βαμμένες, πάχος 1,25mm με ειδικά διαμορφωμένες σκοτίες. Επίσης, πρέπει να υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

 

8.Κινητήρας και παρελκόμενα : Τα ρολά θα λειτουργούν με τριφασικό κινητήρα ισχύος 1,5HP – 1100W με μειωτήρα 1:5 & 1:7.

Ο χειρισμός τους   θα γίνεται  με  ασύρματο  τηλεχειριστήριο. Η χειροκίνηση του ρολού θα γίνεται με παλάγκο αλυσίδας και όχι με μανιβέλλα.

Ο κινητήρας επιπλέον θα πρέπει να φέρει τα εξής χαρακτηριστικά :
a. υψηλής ασφάλειας ηλεκτρομαγνητικό φρένο
b. διακόπτη ρύθμισης ορίων τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54  
c. πίνακα χαμηλής τάσης, επίσης τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54
d. μειωτήρα 1/5 & 1/7
e. Στον  πίνακα  χειρισμού του ρολού θα υπάρχει  κεντρικός διακόπτης  διακοπής  του ρεύματος (ΟΝ-OFF), ξεχωριστό μπουτόν ανόδου και καθόδου & μανιτάρι πανικού.

 

Ασφαλιστικό (φυγοκεντρικός επιταχυντής).   Το μοτέρ  θα  έχει  υποχρεωτικά  το παρακάτω σύστημα ασφαλείας.

Πρέπει να λειτουργεί με  αντικραδασμικό σύστημα(αμορτισέρ)  για σταδιακή διακοπή της ανεξέλεγκτης προς τα κάτω πτώσης της πόρτας   σε περίπτωση, που αυτή υπερβεί τα επιτρεπτά όρια. Επίσης,  πρέπει να περιλαμβάνει μικροδιακόπτη, ο οποίος αποσυνδέει  αυτόματα  την ηλεκτρική παροχή του κινητήρα, ώστε  να τον  προστατεύει από μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση ενεργοποίησης του επιταχυντή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία.

Ο φυγοκεντρικός   επιταχυντής    θα   είναι   κατασκευασμένος    από   ειδικό  κράμα αντιοξειδωτικού μετάλλου. 

Θα κατασκευάζεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας (TUV-BAYERN & BG - BONN ) DIN  EN  12605 και θα  φέρει πιστοποίηση ασφαλείας CE , καθώς  και πιστοποίηση δοκιμής από τους παραπάνω οργανισμούς.

 

9.Φωτοκύτταρα ασφαλείας : Θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης σύμφωνα με την προδιαγραφή ασφαλείας ΕΝ 13241-1.

 

10.Διαστάσεις ρολών : Όλα τα ρολά (10 τεμάχια) έχουν ολικό πλάτος μαζί με τα κανάλια 4500mm +-5cm. Τα  5 ρολά  έχουν ολικό ύψος 3500mm +-5cm και τα υπόλοιπα 5 έχουν ολικό ύψος 3000mm +-5cm. Η ευθύνη των μέτρων κατασκευής βαρύνει τον προμηθευτή.

 

11.Πιστοποίηση ποιότητας : Η εταιρεία κατασκευής και τοποθέτησης πρέπει να έχει υποχρεωτικά πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008.

 

12.Εγγύηση : Είναι   υποχρεωτική   η   γραπτή   εγγύηση   για   τα  όλα  τα προϊόντα των ρολών, τους μηχανισμούς και τα παρελκόμενα των ρολών για 5 χρόνια αυστηρά. Η εγγύηση θα πρέπει να εξαιρεί μόνο αίτια εξωτερικά, όπως τρακάρισμα της πόρτας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ
 


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:                               

κ. Δ/ντα Σύμβουλο

Γενική Διεύθυνση 

Τμήμα Προμηθειών

Τμήμα Οικ/κής Διαχ/σης                                                                                                                                                           

Δ/νση Υποστ. Λειτουργιών

Γενική Δ/νση Υποκ/των