O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για Χρωματισμό των πυλών εισόδου, του κτηρίου Διοίκησης και του κτηρίου των καταστημάτων εμπορίας οπωροκηπευτικών της Λαχαναγοράς Πατρών

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ



ΤΗΛΕΦΩΝΟ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ



      ΑΡ. ΠΡΩΤ.


ΠΛΗΡ. : Α. ΣΑΝΤΑ, Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ
2104821111 Εσωτ. 0107,0108
 01-12-2015
 5400


                                                                                   

                                                                        ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 267/27-11-2015 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Τρίτη 08-12-2015 και ώρα 12:00 π.μ., να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Χρωματισμός των πυλών εισόδου, του κτηρίου Διοίκησης και του κτηρίου των καταστημάτων εμπορίας οπωροκηπευτικών της Λαχαναγοράς Πατρών», προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού €  60.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 3.690,00€ ).

Περιγραφή εργασιών:

Θα πραγματοποιηθεί χρωματισμός (στις υφιστάμενες αποχρώσεις ή σε αποχρώσεις που θα υποδειχθούν από τον Οργανισμό) στους εξής χώρους:

1)      Πύλες εισόδου (2 πύλες επι της οδού Ακρωτηρίου).

2)      Εξωτερικές επιφάνειες (όψεις) κτηρίου Διοίκησης και δώματος.

3)      Εξωτερικές επιφάνειες (όψεις) και εσωτερικές κοινόχρηστες επιφάνειες κτηρίου Καταστημάτων και δώματος.

Ο χρωματισμός των πυλών εισόδου περιλαμβάνει το σύνολο των κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος που βρίσκονται επι της οδού Ακρωτηρίου (υποστηλώματα, στέγαστρα κράσπεδα πεζοδρομίου μεταλλικά στοιχεία κλπ.)

Ο χρωματισμός του κτηρίου Διοίκησης περιλαμβάνει μόνο τις εξωτερικές επιφάνειες του κτηρίου και του δώματος (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεταλλικών στοιχείων, στηθαίων και στεγάστρων).

Ο χρωματισμός του κτηρίου Καταστημάτων περιλαμβάνει το σύνολο των εξωτερικών όψεων και στηθαίων, το σύνολο των κατασκευών στις ράμπες εισόδου και όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, μέχρι το όριο των καταστημάτων καθώς και των στοιχείων του δώματος του κτηρίου. Δεν περιλαμβάνονται οι χώροι των WC.

Σε όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες θα πραγματοποιηθεί επιμελής καθαρισμός και απόξεση των σαθρών τμημάτων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στοκάρισμα των ατελειών και κλείσιμο τυχόν ρωγμών με χρήση ελαστικού ακρυλικού στόκου, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ελάχιστον, του διαστολικού στόκου της Vivechrom.

Αφού η επιφάνεια εξομαλυνθεί επιμελώς με τρίψιμο, θα ακολουθήσει η εφαρμογή με ρολό (ή κατά τόπους με πινέλο) μιας στρώσης κατάλληλου υλικού πρόσφυσης χρώματος για εξωτερικούς χώρους, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ελάχιστον, του ασταριού Vivedur της Vivechrom.

Η βαφή των επιφανειών, θα πραγματοποιηθεί για όλους τους χώρους με την εφαρμογή διπλής στρώσης ακρυλικού χρώματος, κατάλληλου για εξωτερική χρήση, κατηγορίας τουλάχιστον ανάλογης του Vive Acrylic της Vivechrom.

 Χρωματισμοί εμφανών μεταλλικών στοιχείων

  Οι μεταλλικές επιφάνειες θα περαστούν με αντισκωριακό και βαφή σε δύο στρώσεις. Τα στοιχεία που αφορούν το άρθρο θα χρωματισθούν σε RAL επιλογής της Υπηρεσίας ως εξής:

1ο χέρι: VIVEPOX PRIMER 200 ή 300 σε πάχος ξηρού film 40-50 μικρά

2ο χέρι: VIVEPOX HIGH BUILD

3ο χέρι: VIVETOP

Στην εργασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά – μικροϋλικά για την παράδοση των επιφανειών σε άριστη κατάσταση.

Στην εργασία περιλαμβάνονται επίσης και η τοπική αποκατάσταση λόγω φθοράς, σε σημεία εμφανούς οπλισμού σκυροδέματος, τα οποία και θα υποδειχθούν από την Επίβλεψη του Έργου, πριν από τη βαφή των επιφανειών.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποκατάστασης περιλαμβάνει τα εξής:

Απομακρύνση με επιμέλεια όλων των σαθρών και αποκολλημένων σημείων με ταυτόχρονο καλό καθαρισμό.

Στη συνέχεια γίνεται διαβροχή του σκυροδέματος και ακολουθεί η εφαρμογή επι του οπλισμού αναστολέα διάβρωσης, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ελάχιστον, του Rust Free Powder της Durostick.

Η επισκευή συνεχίζεται με την εφαρμογή έτοιμου κονιάματος επισκευής σκυροδέματος, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ελάχιστον, του Durofix της Durostick. Εάν η ζημία εκτείνεται σε μεγάλη επιφάνεια, θα γίνει οπλισμός με υαλόπλεγμα.

Αφού το υπόστρωμα σταθεροποιηθεί με χρήση ειδικού βελτιωτικού γαλακτώματος, αποκαθιστούμε την τελική επιφάνεια με χρήση εύκαμπτου επισκευαστικού κονιάματος, ανάλογου του Megafix της Durostick.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η βαφή της επιφάνειας, όπως περιγράφεται πιο πάνω.

Επιμέτρηση επιφανειών:

1)      Πύλες εισόδου: 750μ2

2)      Κτήριο Διοίκησης: 800μ2

3)      Κτήριο Καταστημάτων: 6000μ2

 

Σύνολο επιφανειών: 7550,00 μ2

 

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

 

 

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


                                                              

         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

-κ. Πρόεδρο

-κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

-Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

-Τμήμα Προμηθειών

- Υποκατάστημα Λαχαναγορά Πατρών