O καιρός σήμερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ Κ.Α.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ Κ.Α.Α.




Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία αγροτών – παραγωγών και εμπόρων από το Γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας Βεστφαλίας. 

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από το Γενικό Διευθυντή του Ο.Κ.Α.Α. στους χώρους της Κεντρικής Λαχαναγοράς, της Κρεαταγοράς και της Αγοράς του καταναλωτή, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επαφές με Έλληνες χονδρεμπόρους και εισαγωγείς.

Η επίσκεψη ήρθε ως συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής του Οργανισμού στην έκθεση Fruit Logistica 2016 που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός στον τομέα των φρούτων και των Λαχανικών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κος Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη, είναι μια ακόμα απόδειξη του ενδιαφέροντος των εμπόρων του εξωτερικού για την Κεντρική Αγορά της Αθήνας. Το έργο το οποίο γίνεται στον Ο.Κ.Α.Α. δεν αφήνει αδιάφορο κανένα, ούτε στο εσωτερικό, ούτε στο εξωτερικό. Εμείς, με μια σειρά δράσεων, προχωράμε την αναγνωρισιμότητα του Οργανισμού, αλλά και των Ελλήνων εμπόρων και των προϊόντων τους, ένα βήμα παραπέρα, σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την εγχώρια αγορά, αλλά και να προσφέρουμε μια ακόμα υπηρεσία προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις – συνεργάτες του Ο.Κ.Α.Α.»