O καιρός σήμερα

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια (20.900) τεμαχίων σάντουιτς & (20.900) τεμαχίων κρουασάν βουτύρου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΟΚΑΑ Α.Ε.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ &
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Πληροφ. : Χ. ΝΙΑΤΣΗ 


ΤΗΛΕΦΩΝΟ 
210 4821 111
 εσωτ. 0130


Ημερομηνία

26-02-2016   


Αριθ. Πρωτ.

1041

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε., τόσο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όσο και στην υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. για το ρόλο του εθελοντισμού στην στήριξη των πολιτειακών και κοινωνικών δομών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των προσφύγων στα προσωρινά σημεία φιλοξενίας, ζητά με δημόσια πρόσκληση την οικονομική προσφορά για την προμήθεια των παρακάτω :

  1. Είκοσι χιλιάδων εννιακοσίων (20.900) τεμαχίων σάντουιτς 170 gr, με ψωμί, γαλοπούλα καπνιστή, τυρί και μαγιονέζα, με ελάχιστη ημερομηνία λήξεως τις τρεις (03) ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους. 
  2. Είκοσι χιλιάδων εννιακοσίων (20.900) τεμαχίων κρουασάν βουτύρου με ελάχιστη ημερομηνίας λήξεως τις δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους. 

Επισημαίνουμε ότι, στα ως άνω προϊόντα πρέπει να αναγράφονται οι σχετικές προβλεπόμενες σημάνσεις από την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

Α) Στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού – Αθήνα (17.700) τεμάχια σάντουιτς και (17.700) τεμάχια κρουασάν.  

Β) Στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα – Αθήνα (3.200) τεμάχια σάντουιτς και (3.200) τεμάχια κρουασάν. 


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την οικονομική προσφορά, στο Τμήμα Προμηθειών του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση : c.niatsi@okaa.gr.

Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν από αρμόδια για το σκοπό αυτό Επιτροπή, με κριτήριο προτίμησης την Οικονομικότερη Προσφορά. 

                                                   

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:                              Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

κ. Πρόεδρο Δ.Σ.

κ. Δ/ντα Σύμβουλο

Γενική Διεύθυνση  

Τμήμα Προμηθειών

Τμήμα Οικ/κής Διαχ/σης                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ