O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για το έργο Τοπική επισκευή του παλαιού ασφαλτοτάπητα του χώρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ                                                                                                                               

ΠΛΗΡ. :Α. ΣΑΝΤΑ,Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ     ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ      ΑΡ. ΠΡΩΤ.
 Εσωτ. 0107,0108                                             210 4821111             15-03-2016          1420

                                                                                   

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 51/11-03-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Πέμπτη 24-03-2016 και ώρα 12:00π.μ.,να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Τοπική επισκευή του παλαιού ασφαλτοτάπητα του χώρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας »,προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού €  60.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης 30 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 3.690,00€ ).

Τα σημεία όπου θα γίνουν οι παρεμβάσεις ευρίσκονται εντός του χώρου της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών και συγκεκριμένα είναι τμήματα του ασφαλτοτάπητα των κεντρικών οδών και εσωτερικά των ραμπών.

 Η έκταση των επεμβάσεων με την κατασκευή ασφαλτόστρωσης θα φθάσει τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα περίπου. Τα σημεία επεμβάσεως θα υποδειχθούν στον ανάδοχο από τον επιβλέποντα του έργου και τη Διευθύνουσα Υπηρεσία.

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι οι κάτωθι:

  • Τμηματικό φρεζάρισμα αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα σε σημεία όπου παρουσιάζεται έντονη φθορά σε βάθος 5εκ. έως και 12εκ. όπου απαιτείται.
  • Απομάκρυνση προϊόντων φρεζαρίσματος. 
  • Κατασκευή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης επί της ασφαλτικής στρώσης.
  • Κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους.
  • Κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους από 5εκ. εως και 10εκ.

Στα σημεία όπου θα κατασκευαστεί η νέα άσφαλτος θα ληφθεί μέριμνα ώστε με τις κατάλληλες ρύσεις τα όμβρια ύδατα να οδηγούνται στα υπάρχοντα φρεάτια συλλογής ομβρίων. Οι κλίσεις θα ακολουθήσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Στα σημεία όπου ο νέος ασφαλτοτάπητας θα εφάπτεται με παλαιό θα πρέπει να μην υπάρχουν ανισοσταθμίες, ενώ σε σημεία όπου υπάρχουν φρεάτια θα πρέπει να γίνονται εργασίες συναρμογής μετά τη διαμόρφωση του νέου τάπητα. 

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

-κ. Πρόεδρο

-κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

-Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

-Τμήμα Προμηθειών