O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για Επισκευαστικές εργασίες στο υποκατάστημα Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΠΛΗΡ. : Α. ΣΑΝΤΑ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 4821111
Εσωτ. 0107,0108

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25-04-2016

 

ΑΡ. ΠΡΩΤ.
2185


                                                                                   

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 82/19-04-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Παρασκευή 06-05-2016 και ώρα 12:00π.μ.,να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, τ.κ. 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Επισκευαστικές εργασίες στο υποκατάστημα Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.» προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού € 60.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης 60 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 3.690,00€ ).

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε συνέχεια των παλαιότερων επεμβάσεων στους χώρους και σε σημεία όπου απαιτείται προκειμένου να συνεχίσει η εύρυθμη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας.

  • Χρωματισμοί

Θα πραγματοποιηθεί χρωματισμός (στις υφιστάμενες αποχρώσεις ή σε αποχρώσεις που θα υποδειχθούν από Υπηρεσία) στους εξής χώρους:

1)      Αίθουσα δημοπρασιών (κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας)

2)      Κτίριο γραφείων (κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας)

3)      Τουαλέτες (κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας)

4)      Πύλη εισόδου (κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας)

           Στο χρωματισμό περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία των κτιρίων υποστυλώματα, τοιχοποιίες, στηθαία, στέγαστρα μεταλλικά στοιχεία σωληνώσεις κλπ.

Σε όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες θα πραγματοποιηθεί επιμελής καθαρισμός και απόξεση των σαθρών τμημάτων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στοκάρισμα των ατελειών και κλείσιμο τυχόν ρωγμών με χρήση ελαστικού ακρυλικού στόκου, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του διαστολικού στόκου της Vivechrom.

Αφού η επιφάνεια εξομαλυνθεί επιμελώς με τρίψιμο, θα ακολουθήσει η εφαρμογή με ρολό (ή κατά τόπους με πινέλο) μιας στρώσης κατάλληλου υλικού πρόσφυσης χρώματος για εξωτερικούς χώρους, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του ασταριού Vivedur της Vivechrom η της Baumit.

Η βαφή των επιφανειών, θα πραγματοποιηθεί για όλους τους χώρους με την εφαρμογή διπλής στρώσης ακρυλικού χρώματος, κατάλληλου για εσωτερική ή  κατάλληλου για εξωτερική χρήση αναλόγως, κατηγορίας τουλάχιστον ανάλογης του Vive Acrylic της Vivechrom η της Baumit.

 Χρωματισμοί εμφανών μεταλλικών στοιχείων

     Οι μεταλλικές επιφάνειες θα περαστούν με αντισκωριακό και βαφή σε δύο στρώσεις με χρώματα της Vivechrom η της Baumit.

Στην εργασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά – μικροϋλικά για την παράδοση των επιφανειών σε άριστη κατάσταση.

Στην εργασία περιλαμβάνονται επίσης και η τοπική αποκατάσταση λόγω φθοράς, σε σημεία εμφανούς οπλισμού σκυροδέματος, τα οποία και θα υποδειχθούν από την Επίβλεψη του Έργου, πριν από τη βαφή των επιφανειών.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποκατάστασης περιλαμβάνει τα εξής:

Απομάκρυνση με επιμέλεια όλων των σαθρών και αποκολλημένων σημείων με ταυτόχρονο καλό καθαρισμό.

Στη συνέχεια γίνεται διαβροχή του σκυροδέματος και ακολουθεί η εφαρμογή επι του οπλισμού αναστολέα διάβρωσης, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του Rust Free Powder της Durostick ή Sika Monotop 910 για αντιδιαβρωτική προστασία

Η επισκευή συνεχίζεται με την εφαρμογή έτοιμου κονιάματος επισκευής σκυροδέματος, κατηγορίας ανάλογης, κατ’ ελάχιστον, του Durofix της Durostick και επισκευή με κονίαμα τύπου Sika Monotop Dynamic.

            Αφού το υπόστρωμα σταθεροποιηθεί με χρήση ειδικού βελτιωτικού γαλακτώματος, αποκαθιστούμε την τελική επιφάνεια με χρήση εύκαμπτου επισκευαστικού κονιάματος, ανάλογου του Megafix της Durostick. ή ανάλογου της SIKA.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η βαφή της επιφάνειας, όπως περιγράφεται πιο πάνω.

  • Μονώσεις ψυγείων εσωτερικά άνωθεν της επιφανείας που επικαλύπτεται με πλακίδια με υλικό τύπου SikaGard Wallcoat αφού γίνουν οι απαραίτητες προεργασίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υλικού.
  • Μονώσεις WC οροφή με υλικό τύπου Sikagard 720 Epocem αφού γίνουν οι απαραίτητες προεργασίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υλικού.
  • Τοποθέτηση λιστέλου (τουβλάκι διακοσμητικό) διαστάσεων (cm) 19 x 5 παρόμοιο με τα ήδη υπάρχοντα στην εξωτερική τοιχοποιία όπου αυτό έχει φθαρεί η αποκολληθεί με απομάκρυνση των παλαιών από τους χώρους της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας.
  • Αποξήλωση ξύλινης δοκού και επισκευή επιφάνειας με υλικό τύπου Sika Monotop Dynamic το οποίο αποτελεί τσιμεντοειδές επισκευαστικό κονίαμα και τοποθέτηση ελαστικών προσκρουστήρων παρόμοιου τύπου με τους ήδη υπάρχοντες και διαστάσεων (cm) 90 x 15 x 10 (Μ x Π x Υ)  συμπαγών με κατάλληλη εφαρμογή (κοχλίες ροδέλες inox) σε όλο το μήκος της ράμπας φορτοεκφόρτωσης της αίθουσας δημοπρασιών.
  • Αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων γωνιών από χάλυβα INOX 316 στην αίθουσα δημοπρασιών αλιευμάτων και στους διαδρόμους αυτής για προστασία των ακμών της τοιχοποιίας και των πλακιδίων.
  • Βαφή μεταλλικού αναβατορίου και σκάλας δίπλα στο χώρο όπου υπάρχει ο πίνακας ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ως περιγράφεται ανωτέρω στους χρωματισμούς
  • Επισκευές σε κολώνες, με καθαίρεση σαθρών σκυροδεμάτων ή επιχρισμάτων, βαφή οπλισμού για αντιδιαβρωτική προστασία και επισκευή με κονίαμα ως περιγράφεται ανωτέρω στους χρωματισμούς
  • Τοποθέτηση πλακιδίων διαστάσεων (cm) 24 x 12 στους διαδρόμους της αίθουσας δημοπρασιών αλιευμάτων σε συνέχεια των ήδη υπαρχόντων έως το ύψος του πρεκιού των θυρών (και ποιότητας αντίστοιχης με τα ήδη υπάρχοντα πλακίδια).
  • Καθαιρέσεις σαθρών επιχρισμάτων και αποκομιδή απομάκρυνση από τους χώρους της Ιχθυόσκαλας αυτών όπου αυτό απαιτείται εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.
  • Κατασκευή επιχρισμάτων όπου αυτό απαιτείται εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.
  • Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης διαστάσεων Φ250 από το φρεάτιο στη βορειανατολική γωνία του κτιρίου. Περιλαμβάνει εκσκαφή (βάθους ανάλογου με τα υπάρχοντα υψόμετρα για τη δημιουργία κατάλληλων) ρήσεων, 10 μέτρων περίπου έτσι ώστε να φτάσει ο αγωγός στην άκρη του λιμανιού και στη συνέχεια τοποθέτηση του αγωγού κατά μήκους του λιμένα περίπου 30 μέτρων και σύνδεση του στον υπάρχοντα βόθρο με φυσική ροή.

Ακολουθεί ενδεικτική προμέτρηση των εργασιών.

Α/Α

ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

1

ΕΞΩΤ.ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

μ2

1200,00

2

ΕΣΩΤ.ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

μ2

1900,00

3

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 

μ2

200,00

4

ΜΟΝΩΣΗ WC

μ2

50,00

5

ΕΞΩΤ. ΠΛΑΚΙΔΙΑ (LISTELO)

μ2

140,00

6

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ

τμχ

52,00

7

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΞΥΛ. ΔΟΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

μμ

65,00

8

ΓΩΝΙΕΣ ΙΝΟΧ 316

kg

350,00

9

ΒΑΦΗ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟ

μμ

200,00

10

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ

μμ

10,00

11

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

μ2

70,00

12

ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΑΘΡΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ

μ2

30,00

13

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ

μ2

30,00

14

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ

τεμ.

1,00

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ





   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

- κ. Πρόεδρο

- κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

- Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

- Τμήμα Προμηθειών  

- Υποκατάστημα Ιχθ/λας Χαλκίδας