ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Σωτήριου Τερζούδη και του Προέδρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Μιχάλη Μυτιλινάκη, ολοκληρώθηκε σήμερα 18 Απριλίου, η ειδική τελετή βράβευσης του Οργανισμού για τη προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Τις τιμητικές πλακέτες για τη στήριξη και ευγενική χορηγία του Οργανισμού στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά, απένειμαν στον Πρόεδρο του Οργανισμού, στη Διευθύνουσα Σύμβουλο Στεφανία Γεωργακάκου - Κουτσονίκου, στον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Τριανταφύλλη και στον εκπρόσωπο των εργαζομένων Νίκο Μπουμπουρή, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά Αρχιπύραρχος Γιάννης Σταμούλης και ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Πέτρος Αλάμαρας.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ, κος Μυτιλινάκης, στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ικανοποίηση του Οργανισμού για τη στενή συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ τόνισε την ανάγκη για την περαιτέρω ενίσχυση,  μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φορέων του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, όλων των σωμάτων που τίθενται στην υπηρεσία των πολιτών.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ευχαρίστησε τον Οργανισμό για τη σημαντική αρωγή του, με την παροχή μέσων για την κάλυψη ελλείψεων του Σώματος.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εκπονεί ο ΟΚΑΑ, για το 2017 χορήγησε την θερμομόνωση του κτιρίου του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, στο οποίο στεγάζονται και οι υπηρεσίες πληροφορικής του Σώματος, ενώ για το 2018 χορήγησε την αντικατάσταση ελαστικών σε ένα όχημα πρώτης απόκρισης και ένα καλαθοφόρο όχημα.