O καιρός σήμερα

Ενημερωτική επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη

Με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Μιχάλη Μυτιλινάκη, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Στεφανία Γεωργακάκου -Κουτσονίκου και μέλη της Διοίκησης, είχαν ενημερωτική συνάντηση η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

Η Διοίκηση ενημέρωσε την Περιφερειάρχη για την πορεία του Οργανισμού και παρουσίασε τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα καθώς και τις πρωτοβουλίες για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και του ΟΚΑΑ για την διαχείριση των οργανικών αποβλήτων του Οργανισμού και η σημαντική συμβολή της Σύμβασης στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στην ορθότερη διαχείριση των αποβλήτων.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το σχέδιο ανάπτυξης της επόμενης πενταετίας του ΟΚΑΑ, το οποίο έχει βασικό πυρήνα την ανάπλαση της Κεντρικής Αγοράς και την διεύρυνση του δικτύου αγορών του Οργανισμού, με πρώτο έργο την Ιπποδάμεια Αγορά στον Πειραιά, σε συνεννόηση με τους φορείς της πόλης.

Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασιλική Λάσκαρη – Κρασοπούλου, Μαρία Λαμπρίδου, Γιώργος Αλεβιζόπουλος, Μαλάμω Αποστολοπούλου, Ειρήνη Μεταξά και Γιάννης Μοίρας, και από την Διοίκηση του ΟΚΑΑ ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Βασιλειάδης, τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Βαγιάκης και Δημήτρης Βάτσος και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Νίκος Μπουμπουρής.