O καιρός σήμερα

Με περίπτερο 120 τ.μ. ο ΟΚΑΑ στην Detrop 2019 στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με περίπτερο 120 τ.μ. ο ΟΚΑΑ στην Detrop 2019 στη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ θα συμμετέχει στις εκθέσεις Detrop (28η Διεθνής Έκθεση τροφίμων ποτών μηχανημάτων εξοπλισμού και συσκευασίας) και Oenos (7η Διεθνής Έκθεση Οίνου) που θα πραγματοποιηθούν στις 2-4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο των 120 τ.μ., βρίσκεται στο Hall 13, Stand C2/C4 και o OKAA θα καλωσορίσει όλους τους επαγγελματίες που θα επισκεφθούν τις εκθέσεις. Η έκθεση λειτουργεί το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00-20:00 ενώ τη Δευτέρα από τις 10:00 έως τις 18:00.

Επιπλέον, ο ΟΚΑΑ είναι χορηγός στο 1o UBC (1ο UNIVERSITY-BUSINESS CONFERENCE) που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης Detrop-Oenos 2019.

Το UBC αποτελεί το πρώτο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα που ενώνει την πανεπιστημιακή γνώση με την εμπειρία της επιχειρηματικότητας. Θα αναδείξει τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες στον κόσμο των επιχειρήσεων και θα καταγράψει ζητήματα και προβλήματα των εταιριών με σκοπό τη μέγιστη δυνατή συμβολή στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών.

Οργανώνονται πάνω από 15 διαφορετικές θεματικές ενότητες στις οποίες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 70 διακεκριμένοι εισηγητές από το χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Τμήματος και μέλος ΔΣ της Παγκόσμιας Ένωσης Χονδρεμπορικών Αγορών (WUWM) κ. Γιάννης Τριανταφύλλης, θα αναλύσει στην ομιλία του τον ρόλο των Κεντρικών Αγορών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων-τάσεις, εξελίξεις και προοπτικές που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 13:00, στη θεματική συνεδρία που αφορά στην «Διασφάλιση Ποιότητας και Ασφάλειας στην Αλυσίδα Τροφίμων».

https://detrop.helexpo.gr/