O καιρός σήμερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΚΑΑ ΣΤΗ FOODEXPO 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΚΑΑ ΣΤΗ FOODEXPO 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, η 6η Food Expo Greece 2019, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1300 εκθέτες όσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν περισσότερες από 1 .050 ελληνικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις με προϊόντα, ενώ  δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με 250 ξένους εκθέτες από 23 χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αίγυπτο, Τουρκία, Βουλγαρία, Κορέα, Πολωνία, Κίνα, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Λίβανο, Ινδονησία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Ολλανδία, Ινδία, Ρουμανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαλαισία και Κύπρο.

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας έδωσε και φέτος το παρών, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην 6η FOODEXPO Greece 2019. Επιβεβαιώνοντας την θέση του ως το μεγαλύτερο πάρκο τροφίμων στα Βαλκάνια, φιλοξένησε στα δύο μεγάλα εκθεσιακά του περίπτερα επτά από τις μεγαλύτερες και πιο εξωστρεφείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του, στον τομέα των νωπών οπωροκηπευτικών και αλιευμάτων.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία άνοιξε τις πύλες της για εκθέτες και εμπόρους στις 16 Μαρτίου, και ολοκληρώθηκε στις 18 Μαρτίου,  τα περίπτερα του ΟΚΑΑ στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά και πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις  και τα προϊόντα τους.

  

Στα Περίπτερα του ΟΚΑΑ ο Πρόεδρος Μιχάλης Μυτιληνάκης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Στεφανία Γεωργακάκου - Κουτσονίκου του Οργανισμού υποδέχθηκαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου και το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασίμη.