O καιρός σήμερα

Επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών της Κένυας στον ΟΚΑΑ

Επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών της Κένυας στον ΟΚΑΑ 

Τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στον Α.Ι.Ρέντη, επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Απριλίου ο υφυπουργός Εξωτερικών της Κένυας  κ. Αbabu Namwamba, συνοδευόμενος από την Επιτ. Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα κα. Βίκυ Πανταζοπούλου και τον Πρόεδρο του Ελληνοκενυάτικου Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Βασίλη Κατσικέα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εκτάκτως πριν την αναχώρησή του για Κένυα, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιλινάκη σε δείπνο που παρέθεσε το Κενυατικό προξενείο προς τιμήν του υφυπουργού Εξωτερικών της Κένυας, στις 24 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Οργανισμού τον Κενυάτη υφυπουργό Εξωτερικών, ο οποίος από την πλευρά του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Οργανισμού και την αναγκαιότητα της απευθείας εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κένυας, και απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο για επίσκεψη κλιμακίου του Οργανισμού στο Ναϊρόμπι.

Στη συνέχεια ο κ. Μυτιλινάκης συνόδευσε τον κ. Namwamba σε περιήγηση στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, στις επιχειρήσεις και στην Αγορά Καταναλωτή, ενώ προσέφερε αναμνηστικό δώρο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.