O καιρός σήμερα

Ο ΟΚΑΑ ΣΤΗ MACFRUT 2019

Ο ΟΚΑΑ ΣΤΗ MACFRUT 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας στην 36η έκθεση Macfrut 2019, στο Ρίμινι της Ιταλίας, από τις 8 έως τις 10 Μαίου.

Το περίπτερο του ΟΚΑΑ στο Εμπορικό Κέντρο Ρίμινι όπου πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο εμπορικό γεγονός για τα φρούτα και τα λαχανικά, επισκέφθηκαν δεκάδες έμποροι διεθνών αγορών.

Οι Έλληνες έμποροι χονδρικής νωπών οπωροκηπευτικών, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του ΟΚΑΑ Α.Ε. -Κοινοπραξία αγροτικών συνεταιρισμών Ημαθίας, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντός, Oporello, Μαρτσούκος ΑΕ. -είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με επαγγελματίες του κλάδου και να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και εμπορικών συναλλαγών.

Στη φετινή Macfrut στην οποία τιμώμενος διεθνής εταίρος ήταν η υποσαχάρια Αφρική και φιλοξενήθηκε Συνέδριο Τροπικών Φρούτων , συμμετείχαν οι μεγαλύτερες αγορές χονδρικής της Ιταλίας, καθώς και η ITALMERCATI, το δίκτυο των κύριων αγορών της χώρας, με το οποίο ο ΟΚΑΑ έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας για την προώθηση του Ελληνοϊταλικού εμπορίου στον κλάδο των τροφίμων (φρούτα, λαχανικά, αλιεύματα).