O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΟΥ (30τμ) ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» ΤΗΣ ΚΑΑ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών, για την εκμίσθωση χώρου επιφανείας τριάντα τετραγωνικών μέτρων (30τμ), προοριζομένου για την κατασκευή – λειτουργία περιπτέρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις και τους συναλλασσόμενους της ΚΑΑ, η τοποθέτηση του οποίου προσδιορίζεται επί του κοινόχρηστου διαζώματος της «ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ», απέναντι του καταστήματος « ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ».

Απαραίτητη προϋπόθεση των διαγωνιζομένων υποψηφίων μισθωτών, είναι να διαθέτουν όλες τις σχετικές άδειες λειτουργίας περιπτέρου, από τον Δήμο Νικαίας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Δημοτική Ενότητα Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περιφερειακή Ενότητα, Περιφέρεια Αττικής.

Οι αιτήσεις – δικαιολογητικά - σχέδια (προοπτικό περιπτέρου) – προσφορές, θα γίνονται δεκτές έως την 7η Φεβρουαρίου 2014, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση χώρου προοριζομένου για την κατασκευή περιπτέρου, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ (τηλ. 210 4821111 εσ. 0133 ή 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. okaa. gr. στη θέση Γραφείο Τύπου – Προκηρύξεις. 

Ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε.