O καιρός σήμερα

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας κ. Μιχάλη Μυτιλινάκη, τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στον Α.Ι.Ρέντη, επισκέφθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου ο Πρέσβης της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Ελλάδα Alexei Volkov, συνοδευόμενος  από τον Εμπορικό Σύμβουλο και Πρόξενο της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Ελλάδα Islambek Raimov  και τον Πρόεδρο του Ελληνο-Ελβετικού Επιμελητηρίου, Νίκο Σαμαρά.


Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ παρουσίασε στους προσκεκλημένους τα επενδυτικά πλάνα του Οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στην μεταφορά τεχνογνωσίας προς το Καζακστάν, ενώ εξετάστηκαν και οι δυνατότητες εξαγωγής αγροτικών προϊόντων στη φίλη χώρα και στον ευρύτερο χώρο της Ευρασίας. Αποφασίσθηκαν επίσης τα πρώτα βήματα για την ωρίμανση της διαδικασίας.


Ο κ. Μυτιλινάκης συνόδευσε τους κ.κ.  Volkov , Raimov  και Σαμαρά σε περιήγηση στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, στις επιχειρήσεις και στην Αγορά Καταναλωτή , και στη συνέχεια παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους, όπου και αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.