O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ με τα στοιχεία Ψι αριθμός ένα (Ψ-1), για εμπορική χρήση (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ή ΚΟΥΡΕΙΟ ή ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ

ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ με τα στοιχεία Ψι αριθμός ένα (Ψ-1),  για εμπορική χρήση (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ή ΚΟΥΡΕΙΟ ή ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ) το οποίο βρίσκεται στο άκρο της ράμπας καταστημάτων οπωροκηπευτικών της ΚΑΑ, επί του κεντρικού δρόμου μεταξύ των οδών Άλφα / Βήτα ( Α / Β ).


10827  /16 -12 -2019

ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ























Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών), για την εκμίσθωση ενός (1) κενού ισογείου καταστήματος,  για εμπορική χρήση (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ή ΚΟΥΡΕΙΟ ή ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ)   με τα στοιχεία Ψι αριθμός ένα (Ψ - 1), συνολικής επιφανείας (99,5m2), εκ των οποίων (14 m2) ο οικίσκος και (85,5m2) ο πέριξ κοινόχρηστος χώρος, είτε με τοποθέτηση τραπεζών και καθισμάτων, είτε με τοποθέτηση υπαιθρίων μεταλλικών κατασκευών, τεντών και πάσης φύσεως υλικών και εξοπλισμού κυριότητος του μισθωτή, που βρίσκεται στο άκρο της ράμπας καταστημάτων οπωροκηπευτικών της ΚΑΑ, επί του κεντρικού δρόμου μεταξύ των οδών Άλφα / Βήτα ( Α / Β ).

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ:

   1.ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΑΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ-ΚΡΕΑΤΩΝ-ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ       

   2 .ΚΑΦΕ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ(π.χ. ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΦΕΔΩΝ, ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ                  

 ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ  ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ)

Το εν λόγω  κατάστημα, θα διατεθεί με ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις – δικαιολογητικά – προσφορές, θα γίνονται δεκτές έως την  13-1-2020, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση καταστήματος, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτό, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ   (τηλ. 210 4821111 εσ. 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www.okaa.gr στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων.    

                                      Η  Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

 

                               ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ - ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ