O καιρός σήμερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FRUIT LOGISTICA 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FRUIT LOGISTICA 2020

 

Στη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών FRUIT LOGISTICA 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 5 - 7 Φεβρουαρίου συμμετείχε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, το απόλυτο σημείο συνάντησης αγοραστών και πωλητών για φρέσκα και νωπά προϊόντα, σε συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις. 

Η FRUIT LOGISTICA είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για φρέσκα φρούτα και λαχανικά στον κόσμο και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του τομέα. Παρέχει μια πλήρη εικόνα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες καινοτομίες σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και την απευθείας επαφή με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας.

Με κύριο μέλημα τη διευκόλυνση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την προώθηση των φρέσκων ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, ο ΟΚΑΑ βρέθηκε στο Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργανώθηκε από τον κρατικό φορέα Enterprise Greece Invest & Trade, παρέχοντας διευκολύνσεις σε εμπόρους - μισθωτές του.



Την έκθεση επισκέφθηκαν από τον ΟΚΑΑ ο Πρόεδρος Χρήστος Κρομμύδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Απόστολος Αποστολάκος και ο Γενικός Διευθυντής Ιωάννης Τριανταφύλλης οι οποίοι παρευρέθηκαν στο περίπτερό του ΟΚΑΑ προκειμένου να υποδεχτούν τους επισκέπτες. 



Το Περίπτερο του ΟΚΑΑ τίμησαν με την παρουσία τους  ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Γερμανία επί οικονομικών θεμάτων Λάμπης Κουναλάκης.

 

​Στην φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 3300 εκθέτες από 93 χώρες.