O καιρός σήμερα

Συνάντηση με θέμα την πολιτική προστασία και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων στο χώρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Συνάντηση με θέμα την πολιτική προστασία και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων στο χώρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ ΑΕ κ. Απόστολος Αποστολάκος στις 17/2/2020, είχε την πρωτοβουλία να  καλέσει σε συνάντηση τους αρμόδιους φορείς για να συζητηθεί το  θέμα της πολιτικής προστασίας και της φροντίδας των αδέσποτων σκυλιών στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΚΑΑ ΑΕ κ. Χρήστος Κρομμύδας , η Δ/ντρια Υποστηρικτικών Λειτουργειών κα Αφ. Σάντα, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας- Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και εκπρόσωπος του Διαδημοτικού  Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.ΠΑΖ) κ. Γρηγόρης Γορδομιχάλης και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής κ. Γεώργιος Γκόγκος. Επίσης, συμμετείχαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Α.Τ. Ρέντη κ. Αργύριος Βασιλόπουλος  και ο Υποδιοικητής κ. Γεώργιος Βεντούρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην έδρα του ΟΚΑΑ (Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας)  σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης.

Όπως επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Αποστολάκος.

Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, την αγάπη και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, συζητήθηκαν προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση του θέματος θέτοντας σε εφαρμογή το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.


Από την Συνάντηση στην έδρα ΟΚΑΑ  17/2/2020