Δωρεά δύο πλήρους κλινών ειδικών προδιαγραφών για χρήση σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.7.2020

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ), Νίκος Καββαδίας, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης όπως διαμορφώνεται από την πανδημία του Covid-19, την τιτάνια μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τα κενά που πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να θωρακιστεί περαιτέρω το σύστημα Υγείας, καθώς επίσης και τις ανάγκες των νοσοκομείων σε κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), αποφάσισαν από κοινού να αναλάβουν δράση, από τον Απρίλιο, συνεισφέροντας στον συνολικό αγώνα απέναντι στον Covid-19.

Υπό αυτό το πρίσμα και σε μια προσπάθεια να βρεθούν δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς επίσης και στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, ο ΟΚΑΑ ΑΕ και ο
ΣΕΚΛΑ προσφέρουν 2 πλήρη κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (ΠΓΝ) «ΑΤΤΙΚΟΝ», το οποίο συγκαταλέγεται στα νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος: «Στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται ως απόρροια του κορωνοϊού, ουδείς πρέπει να μείνει αδρανής! Αντιθέτως, ο αλτρουϊσμός, η διάθεση για προσφορά, αλλά και η αλληλεγγύη όλων αποτελούν τα αποτελεσματικότερα όπλα στη «μάχη» για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!».