O καιρός σήμερα

2η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη

2Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) προγραμματίζει για δεύτερη φορά εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 με στόχο την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του ΕΚΕΑ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα βρίσκεται στον χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς στον Αγ. Ι. Ρέντη από τις 10:00 το πρωί, για τους εργαζόμενους του ΟΚΑΑ ΑΕ και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πιο σημαντική ενέργεια-προσφορά ζωής.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πράξη προσφοράς και ευθύνης και σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης λόγω της πανδημίας COVID-19, κάθε συμμετοχή είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, κ. Απόστολος Αποστολάκος: «Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί μία πράξη προσφοράς και ευθύνης, πόσο μάλλον σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, μα και ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, κάθε συμμετοχή είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ! Αναμφίβολα, οι έννοιες της αλληλεγγύης και της στήριξης προς τον συνάνθρωπο είναι ιδιαίτερα επίκαιρες όσο και σημαντικές. Η προσφορά αίματος, εκτός από την κάλυψη εξαιρετικά επειγουσών αναγκών, αποτελεί ένα δώρο ζωής, ανυπέρβλητης αξίας και μοναδικό δείγμα ανιδιοτέλειας. Σε αυτό το πλαίσιο και αντιλαμβανόμενοι πλήρως το ρόλο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε ως ενεργά μέλη της επιχειρηματικής, μα και κοινωνικής ζωής της πατρίδας μας, καλούμε τους εργαζόμενους του ΟΚΑΑ ΑΕ και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς του Ρέντη, να συμμετάσχουν ενεργά στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε κατά τη διάρκεια μιας πολύ επιβαρυμένης χρονιάς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Πάντοτε, τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, προάσπισης της υγείας των συμμετεχόντων και φυσικά της αποτροπής εξάπλωσης του Covid-19. Η αιμοδοσία μπορεί να διαρκεί ελάχιστα λεπτά της ώρας, μα η αξία και το πολλαπλασιαστικό της όφελος είναι απείρως μεγαλύτερα! Στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε εμπράκτως για μια ακόμη φορά την δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, αναφορικά με την παροχή πολυεπίπεδης στήριξης στις καθημερινές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Κι αυτό, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, όσο και ανταπόδοσης απέναντι στην εμπιστοσύνη και προτίμηση με την οποία περιβάλει το κοινό τον ΟΚΑΑ ΑΕ και τις επιχειρήσεις του».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΖΩΗ!