O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤA ΟΠΟΙA ΕΥΡΙΣΚONΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

OΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση δύο(2) κενών γραφείων μετά των παρακολουθημάτων τους, όπως αναλυτικά αναφέρονται κατωτέρω, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Τα προς εκμίσθωση γραφεία βρίσκονται στο ισόγειο της αίθουσας δημοπρασίας, ήτοι:

  1. Γραφείο ισογείου Νο4 (9 τ.μ. περίπου).

  2. Γραφείο ισογείου Νο24 (9 τ.μ. περίπου).

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων. Η συμμετοχή αφορά μέχρι δύο (2) ενδιαφερόμενους ανά γραφείο και οι οποίοι ο καθένας για λογαριασμό του θα προσκομίσει όλα τα ζητούμενααναγραφόμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού.

Όλα τα εν λόγω γραφεία, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικώς και μόνον για χονδρική πώληση ιχθύων –αλιευμάτων θα διατεθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την 22η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
(ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ Τ.Κ. 341 00.)
και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προς εκμίσθωση γραφείων, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής των, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 22210-25323), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Γραφείο Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΧΑΛΚΙΔΑΣ.    

   

Ο Πρόεδρος &  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ