O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΚΕΝΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ  ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΚΕΝΩΝ  ΑΠΟΘΗΚΩΝ  ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

5302/25-06-2021

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει επαναληπτικό Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τεσσάρων (4) κενών αποθηκών Νο 2,3,4&5 της ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Οι προς εκμίσθωση αποθήκες βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Ιχθυόσκαλας, επιφανείας  30 τ.μ. περίπου εκάστη.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων. Η συμμετοχή αφορά μέχρι δύο (2) ενδιαφερόμενους ανά αποθήκη και οι οποίοι ο καθένας για λογαριασμό του θα προσκομίσει όλα τα ζητούμενα  αναγραφόμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού.

Οι εν λόγω αποθήκες, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικώς και μόνον για την εναπόθεση αλιευτικών εφοδίων και θα διατεθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις – προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την 7η  Ιουλίου 2021

Η κατάθεση των αιτήσεων – δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
(ΟΡΜΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙ / ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ Τ.Κ. 481 00.)
και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκμίσθωσης των αποθηκών, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής τους,  το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. τις τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 26820-23090), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. Στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΠΡΕΒΕΖΑΣ.    

  

                                          Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

                                       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ