O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΙΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Β' ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ "ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ" ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΙΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ με τα στοιχεία Α.τ.Κ-17 και Α.τ.Κ-18 για τις ακόλουθες χρήσεις : «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΠΙΤΣΑΡΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΟΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΏΝ- ΕΙΔΩΝΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ» τα οποία βρίσκονται εντός του χώρου της ΚΑΑ, στην Β΄ πτέρυγα της «ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ».                                                        

1348 /17 -2 -2022

     ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ















Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε.
(ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών), για την εκμίσθωση δύο (2) κενών ισογείων καταστημάτων, για τις ακόλουθες χρήσεις: «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΠΙΤΣΑΡΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΟΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΏΝ-ΕΙΔΩΝΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ»  με τα στοιχεία (Α.τ.Κ-17 και Α.τ.Κ-18), συνολικής επιφανείας (124m2) έκαστο,  τα οποία βρίσκονται εντός του χώρου της ΚΑΑ, στην Β΄ πτέρυγα της «ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ».

Τα εν λόγω  καταστήματα, θα διατεθούν με ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις – δικαιολογητικά – προσφορές, θα γίνονται δεκτές έως την 9-3-2022, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προς εκμίσθωση καταστημάτων, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής τους, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτά, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ   (τηλ. 210 4821111 εσ. 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www.okaa.gr στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων.    

              Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ