O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΝΙΩΝ.

5695/28-6-2022

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός (1) κενού γραφείου μετά του παρακολουθήματος του, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΝΙΩΝ. Το προς εκμίσθωση γραφείο μετά του παρακολουθήματος του βρίσκεται στην αίθουσα δημοπρασίας, είναι το κατωτέρω αναλυτικά αναφερόμενο:

  

  1. Γραφείο ορόφου Νο 4, με έκταση 10 τ.μ. Το σημείο πώλησης στην αίθουσα

         δημοπρασίας έχει  έκταση 20 τ.μ.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων. Στην περίπτωση που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι για τη μίσθωση εξ’ ημισείας γραφείου μετά του αντιστοίχου σημείου πωλήσεως υποχρεούνται να προσκομίσουν ταυτόχρονα όλα τα ζητούμενα αναγραφόμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού και σε κοινό φάκελο και να υποβάλλει έκαστος κοινή οικονομική προσφορά στον αυτό φάκελο.

Το εν λόγω γραφείο, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικώς και μόνον για χονδρική πώληση ιχθύων –αλιευμάτων  θα διατεθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

       Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την   8 η  ΙΟΥΛΙΟΥ   2022
                                                        και ώρα 11.00 π.μ.
                                            
Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
(ΕΝΤΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΣΟΥΔΑΣ– ΧΑΝΙΑ Τ.Κ. 73200.)

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση γραφείου, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΝΙΩΝ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 28210-80194), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΧΑΝΙΩΝ.   


Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ