O καιρός σήμερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 4835 / 22-10-2014 για το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού μηχανογράφησης των Ιχθυοσκαλών»

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ                                            

ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                              

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Πληροφ. : Ι. Τριανταφύλλης, Χ. Νιάτση

 

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ  ΥΠ΄ΑΡΙΘ.  4835 / 22-10-2014

 

       Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. (Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.) προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά, με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού μηχανογράφησης των Ιχθυοσκαλών», προϋπολογισμού συνολικής δαπάνης πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (€ 500.000,00), πλέον Φ.Π.Α. και δικαιωμάτων προαίρεσης.

       Τα δικαιώματα προαίρεσης του Έργου περιλαμβάνουν την επέκταση του φυσικού αντικειμένου του έργου που ενδεχομένως να προκύψει και ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (€ 250.000,00), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Οι γενικοί και ειδικοί όροι της προκήρυξης περιγράφονται αναλυτικά στο Τεύχος Προκήρυξης και στα Παραρτήματα αυτής.

       Ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών και διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται η 18-12-2014 και ώρα 11:00 π.μ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία Διοίκησης του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., στην οδό Κέννεντυ, αριθ. 1, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Τ.Κ. 182 33, ΑΘΗΝΑ. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες, δεν αξιολογούνται, αλλά επιστρέφονται.

       Οι υποβαλλόμενες στο διαγωνισμό προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για εκατόν είκοσι (120) ημέρες, προθεσμία που αρχίζει από την επόμενη της ημέρας διεξαγωγής του διαγωνισμού.

       Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή Ενώσεις φυσικών ή/και νομικών προσώπων, καθώς και Συνεταιρισμοί, που :

  • είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή

  • είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) ή

  • είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων (Σ.Δ.Σ.) του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε από την Ελλάδα με το Ν. 2513/97 (ΦΕΚ Α΄139) υπό τον όρο ότι η σύμβαση καλύπτεται από την Σ.Δ.Σ. – ή

  • είναι εγκατεστημένα σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει ευρωπαϊκές συμφωνίες με την Ε.Ε. ή

  • έχουν συσταθεί με τη νομοθεσία κράτους – μέλους της Ε.Ε. ή του ΕΟΧ ή του κράτους – μέλους που έχει υπογράψει τη Σ.Δ.Σ. ή της τρίτης χώρας που έχει συνάψει ευρωπαϊκή συμφωνία με την Ε.Ε. και έχουν την κεντρική τους διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους ή την έδρα τους στο εσωτερικό μιας εκ των ανωτέρω χωρών

τα οποία :

  • πληρούν τους όρους που καθορίζονται στις παραγράφους, Β.2.2 «Δικαιολογητικά συμμετοχής» και Β.2.5 «Ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής του αναλυτικού τεύχους της Προκήρυξης».

    Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού. Έργο της Επιτροπής είναι η παραλαβή, αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών και η υποβολή προτάσεων με τα αποτελέσματα της τεχνικής και τελικής αξιολόγησής τους.

    Διευκρινίσεις και αντίγραφα της Προκήρυξης θα δίνονται από τα γραφεία Διοίκησης του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε., Τμήμα Προμηθειών, επί της οδού Κέννεντυ, αριθ. 1, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Τ.Κ. 182 33, ΑΘΗΝΑ, αρμόδιος υπάλληλος Χριστίνα Νιάτση, τηλ. 210 4821111 εσωτ. 0130, email : c.niatsi@okaa.gr, όλες τις εργάσιμες ημέρες, από 08:00 π..μ. έως 14:00 μ.μ., με την καταβολή αντιτίμου εκατόν πενήντα ευρώ (€ 150,00), πλέον Φ.Π.Α.

     

     

    ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.

     

     

       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ