Χορηγία ΟΚΑΑ σε φρούτα για τους αθλητές του 1ου τουρνουά Beach Handball και του Κύπελου Ελλάδος Beach Handball 2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11.7.2022

Τη σημασία των φρούτων και λαχανικών (5/ημέρα) στην διατροφή των αθλητών υποστηρίζει ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας για τους αθλητές και διοργανωτές του 1ου Τουρνουά Χειροσφαίρισης, "Attica Beach Handball Tournament 2022" με την ταυτόχρονη ανάληψη για την διεξαγωγή του Κυπέλου Ελλάδος Beach Handball 2022 παρέχοντάς τους φρέσκα φρούτα.

Το τουρνουά,  πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου 2022, για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων και Κορασίδων, στο γήπεδο Beach Handball στο Καπανδρίτι Αττικής. Είναι το μοναδικό τουρνουά χειροσφαίρισης  που πραγματοποιείται στην Αττική και διεξάχθηκε στο γήπεδο Beach Handball στο Καπανδρίτι Αττικής.

Ο ΟΚΑΑ διέθεσε στους 250 αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, φρέσκα φρούτα εποχής, το «ενεργειακό boost», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Απόστολος Αποστολάκος, αποδεχόμενος το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής.

Στο τουρνουά, που συμπεριλαμβάνεται στις διοργανώσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πήραν μέρος 10 σωματεία στην κατηγορία Ανδρών, 8 σωματεία στην Κατηγορία Γυναικών-μεταξύ των οποίων και ο ΑΣ. Άνοιξης Διονύσου, ο οποίος έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδος 2018 στην κατηγορία ανδρών- 8 σωματεία στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων και 4 ομάδες από την Κύπρο.