O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ –  

         ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

 1115 /2-2-2023

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Επαναληπτικό Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση μιας αποθήκης πάγου που περιλαμβάνει δύο θαλάμους, ένα θάλαμο επιφανείας 28,05τ.μ περίπου και ένα δεύτερο θάλαμο συνεχόμενο με τον πρώτο επιφανείας 18,30τ.μ,στο τέλος της αίθουσας δημοπρασίας και προς την πλευρά της θάλασσας για χρήση συντήρησης αποθήκευσης ,εμπορίας πάγου περίπου, μετά του παρακολουθήματος αυτού ήτοι ενός υπερυψωμένου υπαίθριου χώρου, που βρίσκεται έμπροσθεν του μίσθιου ψυκτικού θαλάμου και του ευρισκόμενου δίπλα από αυτόν και από τον θάλαμο συντήρησης αλιευμάτων, που βρίσκεται στο τέλος του κτιρίου της αίθουσας δημοπρασίας και των ψυγείων συντήρησης, επιφανείας 21,27 τ.μ περίπου, στον οποίο έχει εγκατασταθεί οικίσκος-γραφείο (3,6τ.μ) έκδοσης τιμολογίων, αποδείξεων κ.λ.π. καθώς και προέκταση αυτού, επιφανείας 11,20τ.μ περίπου, όπου αποθηκεύονται παρεμφερή προϊόντα της δραστηριότητας ήτοι χαρτιά, σακούλες κ.λ.π. στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ με χρήση «Συντήρηση, αποθήκευση εμπορία πάγου για τη συντήρηση των διακινουμένων αλιευμάτων»  .

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα τις ημεδαπής ή τις αλλοδαπής.

Η αποθήκη  πάγου θα διατεθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

      Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την   13η  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2023
                                                    και ώρα 11.00 π.μ.
Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(ΛΙΜΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Τ.Κ. 187 00.)

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προς εκμίσθωση αποθήκης πάγου τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής των, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 210-4325838), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΠΕΙΡΑΙΑ.    

Ο  Διευθύνων  Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

 

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ