O καιρός σήμερα

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στηρίζει τους εμπόρους στην FruitLogistica 2023

14.02.2023

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στηρίζει τους εμπόρους στην FruitLogistica 2023

 

 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, στα πλαίσια ενεργειών εξωστρέφειας, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση «Fruitlogistica 2023», την παγκόσμια έκθεση επιχειρηματικότητας και καινοτομίας για τον κλάδο του εμπορίου φρούτων και λαχανικών, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του αλλά και τον ελληνικό πρωτογενή τομέα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο με τη συμμετοχή των σημαντικότερων παγκόσμιων επιχειρήσεων του κλάδου.


 

Το περίπτερο του ΟΚΑΑ επισκέφθηκαν πλήθος ενδιαφερόμενων που αναζητούσαν συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του αλλά και δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει ο ΟΚΑΑ ως συνδετικός κρίκος. Επίσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της Διοίκησης με επιχειρηματίες του κλάδου προωθώντας τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά. Τον Οργανισμό εκπροσώπησαν οι κ.κ. Χρήστος Κρομμύδας (Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΑ), Απόστολος Αποστολάκος (Διευθύνων Σύμβουλος ΟΚΑΑ) και στελέχη του Οργανισμού.


 

Η Έκθεση «Fruitlogistica» αποτελεί κάθε χρόνο παγκόσμιο επιχειρηματικό γεγονός καθώς προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και επαφής, προβολής των νέων τάσεων, των καινοτομιών και χρήσεις ψηφιακών τεχνολογιών στα αγροτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, κ. Απόστολος Αποστολάκος  δήλωσε: «Τα τελευταία 3 χρόνια η Εθνική προσπάθεια για αλλαγή της εικόνας της χώρας μας είναι εμφανής -σε όλους όσους συναλλάσσονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν με Ελληνικές Επιχειρήσεις-ως αξιόπιστη. Οι δυνατότητες του Πρωτογενούς μας Τομέα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτές στο εξωτερικό. Χρειαζόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω το Εθνικό μας Brand! Εμείς στον ΟΚΑΑ, έχουμε την τεχνογνωσία και στο μάρκετινγκ, τις  πωλήσεις και τα φρέσκα & νωπά τρόφιμα, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες».