O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ 5 ΚΕΝΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ  ΠΕΝΤΕ (5)  ΚΕΝΩΝ  ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ     

                                              ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΒΟΛΟΥ.

2350/14-3-2023

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει  Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση πέντε (5) κενών αποθηκών, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΒΟΛΟΥ που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Δήμου Βόλου στην περιοχή Μπουρμπουλήθρα, εντός Λιμένος Βόλου. Οι προς εκμίσθωση αποθήκες βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Ιχθυόσκαλας, με τα στοιχεία (Νο 1,2, 3, 4, 5 ) επιφανείας 11τ.μ.  περίπου εκάστη.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων. Στην περίπτωση που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι για τη μίσθωση εξ’ ημισείας αποθήκη υποχρεούνται να προσκομίσουν ταυτόχρονα όλα τα ζητούμενα αναγραφόμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού και σε κοινό φάκελο και να υποβάλλει έκαστος κοινή οικονομική προσφορά στον αυτό φάκελο.

Οι εν λόγω αποθήκες, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικώς και μόνον για την εναπόθεση αλιευτικών εφοδίων και θα διατεθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις- προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την 28η Μαρτίου 2023

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΒΟΛΟΥ
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ Τ.Κ. 38221.)
και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προς εκμίσθωση αποθηκών, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής τους, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από τον Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Bόλου, τηλέφωνο 23920-35911, 23920-35914  email:. m.nikolaou@okaa.gr. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες , καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΒΟΛΟΥ.                                

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ