O καιρός σήμερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Γιορτές στην αγορά του Ρέντη - Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων είστε όλοι καλεσμένοι στο πιο γευστικό διήμερο!

Η Κεντρική Αγορά του Ρέντη σας περιμένει να περιηγηθείτε στα ξύλινα γιορτινά σπιτάκια. Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με παιχνίδι, χορό, θέαμα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 

Τα καταστήματα της "Αγοράς του Καταναλωτή" σας συστήνονται με γευστικές δοκιμές και διατροφικές συμβουλές μέσα από τα εορταστικά σπιτάκια, που θα στηθούν στην είσοδο της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη.

Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες φιγούρες περιμένουν να υποδεχθούν όλους τους μικρούς μας φίλους για να γιορτάσουμε παρέα. Ξυλοπόδαροι και ξωτικά έτοιμα για κόλπα. Παιδική σκηνή με θέατρο, ταχυδακτυλουργό και κουκλοθέατρο  Face painting και μπαλονοκατασκευές θα γίνουν τα μικρά χριστουγεννιάτικα δωράκια των παιδιών!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Κεντρική Αγορά του Ρέντη μεταμορφώνεται σε γιορτινό προορισμό με πολλή μουσική! H Blues Band του Nick Tsiamtsika θα εμφανιστεί στη σκηνή μας για να γεμίσει με ρυθμό το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ενώ ο Radio Pepper 96.6 θα εκπέμπει ζωντανά από την αγορά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας εκδηλώσεων 11:00 – 17:00 

Είσοδος ελεύθερη!



Ραδιοφωνικό σποτ




Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κένεντυ 1,
Αγ. Ιωάννης Ρέντης

Για περισσότερες πληροφορίες: www.okaa.gr και στο https://www.facebook.com/www.okaa.gr