O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΑ (1) ΚΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση μίας (1) κενής αποθήκης, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Η προς εκμίσθωση αποθήκη βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Ιχθυόσκαλας, με τα στοιχεία (Νο 1), επιφανείας 10 τ.μ. περίπου.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων. Η συμμετοχή αφορά μέχρι δύο (2) ενδιαφερόμενους ανά αποθήκη και οι οποίοι ο καθένας για λογαριασμό του θα προσκομίσει όλα τα ζητούμενα  αναγραφόμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού.

Η εν λόγω αποθήκη, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικώς και μόνον για την εναπόθεση αλιευτικών εφοδίων θα διατεθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις- προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την 20η IANOYAΡΙΟΥ 2015

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
(ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ Τ.Κ. 341 00.)
και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προς εκμίσθωση αποθήκης, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής της, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 22210-25323), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Γραφείο Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΧΑΛΚΙΔΑΣ.    

  

Ο Πρόεδρος &  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ