O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ENOΣ (1) ΠΑΓΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ  ENOΣ (1) ΠΑΓΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ   ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

26/1/2015

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός (1) Παγοποιητικού Συγκροτήματος, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Το προς εκμίσθωση Παγοποιητικό Συγκρότημα  βρίσκεται στο ισόγειο της αίθουσας δημοπρασίας.

1.      Το Παγοποιητικό Συγκρότημα είναι συνολικής επιφανείας 121 τ.μ. περίπου, και αποτελείται από Μηχανοστάσιο, 2 Παγοποιητικά μηχανήματα Παραγωγής 4 τον./24ωρο λεπιδωτού πάγου έκαστο και 1 θάλαμο συντήρησης παγολεπίων σε σάκους.

 

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή Ενώσεις Προσώπων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Το Παγοποιητικό Συγκρότημα θα διατεθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις - προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την  12 η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η κατάθεση των αιτήσεων - δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
(ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ Τ.Κ. 341 00.)
                           και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση Παγοποιητικού Συγκροτήματος, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 22210-25323), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Γραφείο Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΧΑΛΚΙΔΑΣ.    

Ο Πρόεδρος &  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ