O καιρός σήμερα

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ……. και το 2016





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ……. και το 2016»

Πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά και αγαπήθηκε πολύ.

Φέτος φιλοδοξεί να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο.

Το μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για τις τοπικές αγορές έρχεται ξανά στην Ελλάδα. Η χώρα μας συμμετέχει στις εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να αγαπήσουμε την αγορά μας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με κεντρικό μήνυμα «Τοπική Αγορά, Η υγιεινή επιλογή!», εστιάζουμε στην καλή πρώτη ύλη και γιορτάζουμε το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου σε τοπικές αγορές και Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα παρέα με διάσημους σεφ, γευστικές δοκιμές, εκθέσεις, κεράσματα, μουσικές εκδηλώσεις, Live cooking, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμούς, εργαστήρια, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, αναμνηστικά δώρα κλπ.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα, στην Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη, στις Ιχθυόσκαλες Κερατσινίου και Θεσσαλονίκης, στη Δημοτική Αγορά Χανίων, στη Δημοτική Αγορά της Καλλιθέας κλπ.

Ήδη, την Κυριακή 1η Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της διεθνούς καμπάνιας με τίτλο «Love Your Local Market-Αγαπώ την Αγορά μου», στο Δημαρχείο του Παρισίου, με απόλυτη επιτυχία. Ο Γάλλος Πρόεδρος και η Δήμαρχος της πόλης έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη των εκδηλώσεων και από τις 17-30 Μαΐου όλη η Ευρώπη γιορτάζει τις τοπικές Αγορές της.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Οργανισμού σύντομα.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!

Από τη Διοίκηση του ΟΚΑΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: 

www.loveyourlocalmarket.gr & okaa.gr

Facebook: https://www.facebook.com/www.okaa.gr

Instagram: https://instagram.com/lylmgreece/