O καιρός σήμερα

Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την Προμήθεια και τοποθέτηση κλιματισμού στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Ο.Κ.Α.Α. Α. στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ                ΤΗΛΕΦΩΝΟ         ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ            ΑΡ. ΠΡΩΤ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ                                              210 4821111           31-08-2016                        4480

ΠΛΗΡ. : Α. ΣΑΝΤΑ, Β.ΑΡΜΠΙΡΟΣ                Εσωτ. 0107,0108

                                                                                                     


                                                                                   

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ www.okaa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 165/29-07-2016 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβούλιου του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. σας καλούμε όπως μέχρι την Τρίτη 13-09-2016 και ώρα 12:00π.μ., να υποβάλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κέννεντυ 1 & Πύργου, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, τ.κ. 182 33, έγγραφη κλειστή οικονομική προσφορά για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση κλιματισμού στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Ο.Κ.Α.Α. Α.  στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών» προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού € 27.000,00 πλέον Φ.Π.Α.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις.

Χρόνος εκτέλεσης 60 ημερολογιακές ημέρες.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομιθεί εντός του φακέλου της οικονομικής προσφοράς εγγυητική επιστολή συμμετοχής αναγνωρισμένου πιστωτικού ή χρηματοοικονομικού ιδρύματος ή του ΤΣΜΕΔΕ ποσού ίσου με το 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. ( 1.674,00€ ).

Ο κλιματισμός θα έχει τις κάτωθι προδιαγραφές:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Για τον κλιματισμό του Αμφιθεάτρου της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών θα εγκατασταθούν στην στενή πλευρά δύο (2) κλιματιστικά μηχανήματα καναλάτα, διαιρούμενου τύπου inverter απόδοσης περίπου 100.000btu/h έκαστο, που θα προσάγουν τον κλιματιζόμενο αέρα με δίκτυο αεραγωγών στην κάθε πλευρά του χώρου.

  1. Περιγραφή και Τεχνικές Προδιαγραφές Εξοπλισμού.

Ο ζητούμενος για προμήθεια εξοπλισμός αφορά κλιματιστικά μηχανήματα ψύξης- θέρμανσης με διαιρούμενο σύστημα απευθείας εκτόνωσης και συμπιεστή τύπου DC Twin Rotary μεταβλητών στροφών (inverter), υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, εργαζόμενο με το οικολογικό ψυκτικό μέσο  R- 410 Α και εσωτερικές μονάδες καναλάτες υψηλής στατικής πίεσης ,όπως ο πίνακας που ακολουθεί:

Απόδοση (Kw)

Ψύξη       

Θέρμανση

min 28,00

min 30,00

με παροχή αέρα μεγαλύτερης από 4.000 m3  ανά ώρα της εσωτερικής μονάδας, με εξωτερική στατική πίεση τουλάχιστον 200Pa και βαθμού προστασίας της εξωτερικής μονάδας ΙΡ 65.

Ο χειρισμός της κάθε μονάδος των θα γίνεται με ενσύρματο χειριστήριο.

2.      Τοποθέτηση – Εγκατάσταση Εξοπλισμού

Η τοποθέτηση των εσωτερικών συσκευών θα γίνει σε ειδικές βάσεις από σιδηροκατασκευή γαλβανιζέ, διαστάσεων ανάλογα με το βάρος της κάθε συσκευής, πλησίον της οροφής στην στενή πλευρά της  αίθουσας.

Τα εξωτερικά μηχανήματα θα τοποθετηθούν στο εξωτερικό τοιχίο  της αίθουσας σε ανάλογη του βάρους και του όγκου τους γαλβανισμένη βάση, ικανή για την ανάρτηση του μηχανήματος , και με σκέπαστρο από γαλβανιζέ λαμαρίνα.

Μετά την εγκατάσταση θα γίνει πρόσθετη αντιδιαβρωτική προστασία των στοιχείων του εναλλάκτη της εξωτερικής μονάδας με υλικό τύπου BLYGOLD POLUAL XT,

Οι αποχετεύσεις των εσωτερικών κλιματιστικών μονάδων θα καταλήγουν στον εξωτερικό χώρο μέσω οπής στο τοιχίο πρόβολο.

Τα κλιματιστικά μηχανήματα θα παραδοθούν σε πλήρη λειτουργία.

3.   Δίκτυο Αεραγωγών Κλιματισμού

Η διάχυση του κλιματιζόμενου αέρα από κάθε μηχάνημα στο χώρο θα πραγματοποιηθεί με δίκτυο αεραγωγών ως εξής:

3.1 Κατασκευή  σε κάθε εσωτερική μονάδα  πλένουμ προσαγωγής αέρα      διαστάσεων   ανάλογων της εξόδου της μονάδας το οποίο θα επενδυθεί εσωτερικά με ηχοαποροφητικό υλικό τύπου ricofon και εξωτερικά με μονωτικό υλικό τύπου kflex.

3.2   Κατασκευή σε κάθε εσωτερική μονάδα πλένουμ  εισόδου  αέρα  διαστάσεων ανάλογων της εξόδου της μονάδας το οποίο θα επενδυθεί εσωτερικά με ηχοαποροφητικό υλικό τύπου ricofon και εξωτερικά με μονωτικό υλικό τύπου kflex.

3.3  Κατασκευή δικτύου αεραγωγού προσαγωγής αέρα από κάθε μονάδα , από γαλβανισμένη λαμαρίνα, πάχους 0,8χλστ, διαστάσεων 300Χ800χλστ και μήκους 15 μέτρων περίπου,  τοποθετημένου παράλληλα με  την εξωτερική πλευρά, πάνω από τα παράθυρα της αίθουσας, με κατάλληλα στηρίγματα. Μόνωση του δικτύου αεραγωγών με φύλλο φιελοπολτού, με χρώμα παραπλήσιο του τοιχίου.

3.4  Τοποθέτηση  πέντε (5) στομίων αλουμινίου  προσαγωγής αέρα διαστάσεων 600Χ200 χιλ., σε ίσες αποστάσεις επί του αεραγωγού, με διπλή σειρά ρυθμιζόμενων πτερυγίων.

3.5  Κατασκευή δικτύου αεραγωγού επιστροφής αέρα προς κάθε μονάδα , από γαλβανισμένη λαμαρίνα, πάχους 0,8 χιλ., διαστάσεων 300Χ800 χιλ. και μήκους 5 μέτρων περίπου,  τοποθετημένου κάθετα στον χώρο κάτω από την εσωτερική μονάδα, με κατάλληλα στηρίγματα. Μόνωση του δικτύου αεραγωγών με φύλλο φιελοπολτού, με χρώμα παραπλήσιο του τοιχίου.

3.6  Τοποθέτηση δύο (2) στομίων αλουμινίου επιστροφής αέρα διαστάσεων 600Χ600 χιλ., σε ίσες αποστάσεις επί του αεραγωγού, με απλή σειρά πτερυγίων.

 

4.   Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

Η ηλεκτρική τροφοδότηση των μηχανημάτων θα γίνει από τον υπάρχον πίνακα της αίθουσας ως εξής :

4.1 Εγκατάσταση εντός του πίνακα  δύο (2) μικροαυτομάτων 3Χ35Α, και δύο (2)   1Χ16Α  για την τροφοδότηση των μηχανημάτων.

4.2 Αντικατάσταση του γενικού διακόπτη του πίνακα με νέο έντασης  3Χ63Α και αναδιάταξη αυτού ώστε να εγκατασταθούν οι πρόσθετοι διακόπτες.

4.3 Τροφοδοτικά καλώδια εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας κατάλληλης διατομής με την ισχύ των μηχανημάτων, τύπου ΝΥΥ εντός πλαστικών σωλήνων βαρέως τύπου.

Συνημμένα παρατίθεται σκαρίφημα της εγκατάστασης του κλιματισμού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν επί ποινή αποκλεισμού prospectus με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλιματιστικών μονάδων που προτίθενται να τοποθετήσουν, ώστε να ελεγχθούν οι τεχνικές τους προδιαγραφές.

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν μέχρι της πλήρους περαίωσής τους υπό τη επίβλεψη και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας μας. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές και η δαπάνη του έργου θεωρείται ως κατ’ αποκοπή τίμημα στο σύνολό του.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

                                                                    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                           

  

      ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

- κ. Πρόεδρο

- κ.  Διευθύνοντα Σύμβουλο

- Διεύθυνση Δ/Ο Υπηρεσιών

- Τμήμα Προμηθειών