O καιρός σήμερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΚΑΑ ΣΤΗ FRESKON 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΚΑΑ ΣΤΗ FRESKON 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως 29 Απριλίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώθηκε από την εταιρεία ΔΕΘ - HELEXPO.

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας συμμετείχε στην έκθεση, με δικό του περίπτερο, στο οποίο φιλοξενήθηκαν χονδρεμπορικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Κεντρική Αγορά Αθηνών. Οι επιχειρηματίες είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με την ποιότητα και τις ποικιλίες των προϊόντων τους, να δημιουργήσουν επαφές και νέες συνεργασίες και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες. Επίσης, εκπρόσωποι του Οργανισμού βρισκόταν στην έκθεση για να συνομιλήσουν με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες και να τους ενημερώσουν για τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας του Ο.Κ.Α.Α.



   

Τα εγκαίνια της έκθεσης άνοιξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο του Ο.Κ.Α.Α, ενώ την επόμενη μέρα ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας περιηγήθηκε στην έκθεση και συνομίλησε με μέλη του Οργανισμού στο περίπτερο του Ο.Κ.Α.Α.